2777
2789
عنوان

امروز ۱۲روزه ورزش میکنم چرا شکم احمقم شیش تیکه نشده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 55 پست
دختر با باشگاه کمش۶ماه وقت میخواد

باشگاه قبلاً میرفتم وزنم پایین بود ۴۳تا بودم با پودر جینسیگ لعنتی ۵۰تا شدم ولی شکم دارم😖

😂✋ من به هیچکدوم تون نظر ندارم دخترم ⁦👸            ⬇️ پسرعمو جان یا میای منو میبری به خونه تون یا میام تورو میبرم به خونمون تامام 🙅جون مادرت بیا ازدباج کنیم دیگه خب؟👰🤵❤️❤️🍃  صلوات محمدی پسند ختم کن ببینم بلدی😐🙄 #جاریتونم 

شکم خیلی سخته

نون و برنج حذف باید باشه

ورزش باید مداوم باشه

یسری نکات حتی برای شام و قبل از خواب داره

خلاصه هیچی نباید نباید بخوری

درضمن یکسال ورزش مداوم میخواد

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شکم خیلی سخته نون و برنج حذف باید باشه ورزش باید مداوم باشه یسری نکات حتی برای شام و قبل از خواب ...

پس جنیفر لوپز چیکار میکنه هم چاقه هم شکم نداره

تیکر دوسالگی دختر قشنگ مامان😍😍😍❤❤❤
خوو حالا چه زودی میخاای نتیجه بده  عزیزجان باید نزدیک ۵الی ۶ماه اگه هرروز ورزش میکنیااا اونموق ...

تحمل ندارم بدم از چربی میاد😰

😂✋ من به هیچکدوم تون نظر ندارم دخترم ⁦👸            ⬇️ پسرعمو جان یا میای منو میبری به خونه تون یا میام تورو میبرم به خونمون تامام 🙅جون مادرت بیا ازدباج کنیم دیگه خب؟👰🤵❤️❤️🍃  صلوات محمدی پسند ختم کن ببینم بلدی😐🙄 #جاریتونم 

من دوماه هرروز ورزش سخخخختتتتت میکردم تا شش تکه شد اونم درحد کمرنگ بعد حامله شدم مثل خررررررررررررر چاق شدم ۹۴کیلوووو شدم از شصتوهشت با شکم سیکس 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
باشگاه قبلاً میرفتم وزنم پایین بود ۴۳تا بودم با پودر جینسیگ لعنتی ۵۰تا شدم ولی شکم دارم😖

حلقه بزن خب خیلی جواب میده

و خدایی که به شدت کافیست⁦♥️⁩ دل بسپار به حکمتش🍃عاشق کمک کردنم😍من یاد گرفته ام برایِ موفق شدن،هر ثانیه در حالِ تلاش باشم.یاد گرفته ام از هیچ کس جز خودم توقعی نداشته باشم.یاد گرفته ام در نهایتِ سختی و مشکلات هم بجنگم و امیدوار باشم.یاد گرفته ام که هیچ لذتی بالاتر از خوبی هایِ بی توقع نیست.و من خوب خواهم بود،حتی اگر همه ی جهان بد باشند،و من امیدوار خواهم بود،حتی اگر یاس و نومیدی،بر پیکره ی عالم،سایه گسترده باشد و من موفق خواهم شد،حتی اگر تمامِ جهان بگویند ؛ ممکن نیست.من نقطه ی پرگارِ دنیایِ خودم هستم،این منم که تعیین می کنم فردای من چگونه خواهد بود !
توی خانوما خیییییلی این چیزا کند پیش میره بخاطر هورمون . اقایون تو ۶ماه بدنشون فرم میگیره. خانوما با ...

اوه مای گاد 😓 ی حاملگی هم همه پگ هارو میشوره میبره😶

پس جنیفر لوپز چیکار میکنه هم چاقه هم شکم نداره

جنیفر چاق نیست

هیکلش ورزشیه ساعت شنیه

والا هرکسی همچین پایین تنه ای نداره

درضمن جنیفر روزی ۴ ساعت ورزش میکنه

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️