2777
2789
عنوان

امروز ۱۲روزه ورزش میکنم چرا شکم احمقم شیش تیکه نشده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 55 پست
کلا ۱۲ روز بعد توقع ۶ تیکه داری ؟    

آره🙄⁦✌️⁩

😂✋ من به هیچکدوم تون نظر ندارم دخترم ⁦👸            ⬇️ پسرعمو جان یا میای منو میبری به خونه تون یا میام تورو میبرم به خونمون تامام 🙅جون مادرت بیا ازدباج کنیم دیگه خب؟👰🤵❤️❤️🍃  صلوات محمدی پسند ختم کن ببینم بلدی😐🙄 #جاریتونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها آره با۴۰جلسه میشه فک کردم سیکس پک و میگه😂ببین من خیلی مطلب خوندم سیکس پک برا خانوما ضرر داره نم ...

اره من اکثرا پیج‌های فیتنس دنبال میکنم ورزشکارای زن خارجی میبینم بیشتر روی دست‌هاشون کار میکنن ولی با این حال شکماشون تخته ولی سیس‌پک نیست نیییدونم چرا

تو ۹/۹/۹۹ هیچ خبری نیست😒
شکم شصت درصدش تغذیه اس

بخاطر پودر جنسینگ اینطوری شده ببین از اول نداشتما همیشه تخت بوده الان انگار اضافه اس خیلی رو اعصابمه 

من کلا غذا کم میخورم عادت به پرخوری ندارم 

شما بگو چیکار کنم شکمم بره؟ نرم افزار ورزش دارم از رو اون انجام میدم تغییری حس نمیکنم اصن 😑طبیعیه؟

😂✋ من به هیچکدوم تون نظر ندارم دخترم ⁦👸            ⬇️ پسرعمو جان یا میای منو میبری به خونه تون یا میام تورو میبرم به خونمون تامام 🙅جون مادرت بیا ازدباج کنیم دیگه خب؟👰🤵❤️❤️🍃  صلوات محمدی پسند ختم کن ببینم بلدی😐🙄 #جاریتونم 
اره من اکثرا پیج‌های فیتنس دنبال میکنم ورزشکارای زن خارجی میبینم بیشتر روی دست‌هاشون کار میکنن ولی ب ...

یجا نوشته بود واسه بارداری خیلی ضرر داره چون واسه باردار شدن باید شکمت لایه ای از چربی داشته باشه تا جنین بتونه رشد کنه سیکس پک اون لایه رو از بین میبره

و خدایی که به شدت کافیست⁦♥️⁩ دل بسپار به حکمتش🍃عاشق کمک کردنم😍من یاد گرفته ام برایِ موفق شدن،هر ثانیه در حالِ تلاش باشم.یاد گرفته ام از هیچ کس جز خودم توقعی نداشته باشم.یاد گرفته ام در نهایتِ سختی و مشکلات هم بجنگم و امیدوار باشم.یاد گرفته ام که هیچ لذتی بالاتر از خوبی هایِ بی توقع نیست.و من خوب خواهم بود،حتی اگر همه ی جهان بد باشند،و من امیدوار خواهم بود،حتی اگر یاس و نومیدی،بر پیکره ی عالم،سایه گسترده باشد و من موفق خواهم شد،حتی اگر تمامِ جهان بگویند ؛ ممکن نیست.من نقطه ی پرگارِ دنیایِ خودم هستم،این منم که تعیین می کنم فردای من چگونه خواهد بود !
آره🙄⁦✌️⁩

خسته نباشی دلاور 😂

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 

بچه هامن شش سال هست پیاده روی میکنم هنوزم کلی اضافه دارم بعدتواون پارکه که میرم پیش کسوت حساب میشم اینقدرخانمامیان چقدرم پرحرارت اماهمشون یه هفته نهایت سه ماه اماخیلی زودکم میارن

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
بخاطر پودر جنسینگ اینطوری شده ببین از اول نداشتما همیشه تخت بوده الان انگار اضافه اس خیلی رو اعصابمه ...

نرم افزارا خوب نیستن

یوتیوب خوبه

کامال blogilates خیلی خوبه مخصوصا یه ویدئو داره برای هفت روز برای شکم

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️