الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره من اکثرا پیجهای فیتنس دنبال میکنم ورزشکارای زن خارجی میبینم بیشتر روی دستهاشون کار میکنن ولی با این حال شکماشون تخته ولی سیسپک نیست نیییدونم چرا
اره من اکثرا پیجهای فیتنس دنبال میکنم ورزشکارای زن خارجی میبینم بیشتر روی دستهاشون کار میکنن ولی ب ...
یجا نوشته بود واسه بارداری خیلی ضرر داره چون واسه باردار شدن باید شکمت لایه ای از چربی داشته باشه تا جنین بتونه رشد کنه سیکس پک اون لایه رو از بین میبره
و خدایی که به شدت کافیست♥️ دل بسپار به حکمتش🍃عاشق کمک کردنم😍من یاد گرفته ام برایِ موفق شدن،هر ثانیه در حالِ تلاش باشم.یاد گرفته ام از هیچ کس جز خودم توقعی نداشته باشم.یاد گرفته ام در نهایتِ سختی و مشکلات هم بجنگم و امیدوار باشم.یاد گرفته ام که هیچ لذتی بالاتر از خوبی هایِ بی توقع نیست.و من خوب خواهم بود،حتی اگر همه ی جهان بد باشند،و من امیدوار خواهم بود،حتی اگر یاس و نومیدی،بر پیکره ی عالم،سایه گسترده باشد و من موفق خواهم شد،حتی اگر تمامِ جهان بگویند ؛ ممکن نیست.من نقطه ی پرگارِ دنیایِ خودم هستم،این منم که تعیین می کنم فردای من چگونه خواهد بود !
بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست!
بچه هامن شش سال هست پیاده روی میکنم هنوزم کلی اضافه دارم بعدتواون پارکه که میرم پیش کسوت حساب میشم اینقدرخانمامیان چقدرم پرحرارت اماهمشون یه هفته نهایت سه ماه اماخیلی زودکم میارن
بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
بخاطر پودر جنسینگ اینطوری شده ببین از اول نداشتما همیشه تخت بوده الان انگار اضافه اس خیلی رو اعصابمه ...
نرم افزارا خوب نیستن
یوتیوب خوبه
کامال blogilates خیلی خوبه مخصوصا یه ویدئو داره برای هفت روز برای شکم
وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون میکنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️