2777
2789
حنای ابرو دیگه چیه

عزیزم جدیدترین تکنیک روسیه اس واسه کسایی که دلشون میخواد به طور موقت ابروهای سایه خورده داشته باشن. دوامش نا 20 روز روی پوست و یک ماه روی تار ابرو هستش. عکس میزارم ببینید

خدایاشکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کجا میشه حنای ابرو تهیه کرد؟ من حنای طراحی زدم ب ابروم ولی خیلی زود پاک شد به یکبار صورت شستن ...

عزیزم خیلی خیلی فرق میکنه. این حنا پودری هستش و ساخت روسیه. واسه استفاده ی تو خونه به صرفه نیست که تهیه کنی. قبل از افزایش دلار قیمت هر رنگ به تنهایی 500 هزار تومن بود. به غیر از مایع مخصوصی که باید باهاش ترکیب بشه و تثبیت کننده. به هیچ عنوان توصیه نمیکنم حنای هندی رو به ابروهاتون بزنید

خدایاشکرت
عزیزم جدیدترین تکنیک روسیه اس واسه کسایی که دلشون میخواد به طور موقت ابروهای سایه خورده داشته باشن. ...

سلام عزيزم 

من ميخوام اين هفته ابروهامو ليفت كنم 

خود ليفت ماندگاري اش چقدره واقعا چون هر آرايشگري يه چيز ميگه

و ديگه اينكه لمينيت ابرو به دوام ليفت كمك ميكنه يا فقط ابرو رو پررنگ تر ميكنه 

بعد از مدتي كه ليفت ابرو از بين رفت ابروها وز يا بدشكل نميشه

ممنون