2777
2789
عنوان

خانمای شاغل بیاین...

172 بازدید | 12 پست

تو محیط کار به عنوان خانم چه برخوردی داشته باشم؟ هم با خانم‌ها هم با آقایون هم بالادستی و هم پائین دستی. منظورم صمیمیت هست.
کلا هر نصیحتی دارید بکنید. ممنون

یه دختر جنگجو. یه کاکتوس که میون کلی گل ِ گل‌خونه‌ای بوده و می‌خواد مستقل بشه! اینم از من...

خيليم سرد و رسمي نباش مثل ربات

خيليم گرم و صميمي نباش

متعادل باش 

به وقتش بگو بخند باش

به وقتش جدي 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلن با همه رسمی و مودب باش 

هیچوقت تو نگو به کسی با همه شما ،  چه خانم و چه آقا 

پشت سر کسی و درموردش با شخص دیگه ای صحبت نکن 

در مورد موضوعات شخصی صحبت نکن 

خوشتیپ باش و خوش بو 

بوی عرق و .... ندی 

جلف نباش 

به کسی پیام و واتساپ و.... نده و نگیر 

شوخی های بیجا باعث میشه که حتی بهترین ها هم فکر بد کنن یا اصلا به خودشون اجازه ی شوخی بدن

سرتو بالا بگیر و با هرکسی هم کلام نشو،همزمان افاده ای هم نباش

فقط حواست باشه تسمه تایم پاره نکنی

کلا سعی کن سرت به کار خودت باشه و با کسی زیاد صمیمی نشی و با زیردستت هم زیاد تندی نکنی ، اگرم با کسی جورشدی پشت سر همکاران حرف نزنی چون یروز بهترین همکارات ممکنه زیرابتو بزنه و سعی کن تو حاشیه نری چون ممکنه اخراج بشی این تجربه ۱۰سال کاری منه

باهمه باعدالت رفتارکن.

جزئیات عقاید درونی و نقطه ضعف و اشتباهات کاریتو نگو 

ولی نظرشون وبپرس واگرشداز تجاربشون استفاده کن 

این تجربه خودمه حتی اوناکه خوشت نمیاد ازشون گاهی یه کم باهاشون حرف بزن چون رابطه ازدست میره و خودت درنهایت اذیت میشی.