الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تعداد جلسات لازم برای لیزر موهای زائد بدن برای هر فرد متفاوت هست. بسته به عواملی مثل جنس و رنگ موهای زائد، تعداد جلسات لازم برای لیزر موهای زائد مشخص می شه. با کارشناسان کلینیک زیبایی فرشته در این رابطه قبل از لیزر می تونید مشورت بکنید.
لیلی جون راس میگه کار کلینیک دکتر بهروان خیلی خوبه، بعد یه مزیت بزرگیم که داره اینه که دستگاهاش واقعا تکمیله، مثلا برای لیزر موهای زائد هم دستگاه الکس رو داره هم دایود، همه جا فقط یه دستگاه رو دارن ولی دکتر بهروان هر دو رو داره
به نظر من که بهترین انتخاب برای لیزر موهای زائد، خانه لیزر فرشته هست. چرا که از بهترین و به روزترین دستگاه لیزر، یعنی دستگاه لیزر الکساندرایت کندلا در این مرکز استفاده میشه.
سلام دوستان، برای لیزر موهای زائد من ی دکتر خیلی خوب میشناسم دکتر آزیتا مولازاده مطب اش فلکه دوم صادقیه اس و خیلی کار و برخوردش خوبه. من برای لیزر موهای زائد بهش مراجعه کردم. آدرس سایتشو براتون میزارم
من برای لیزر موهای زائد رفتم کلینیک رزیبا، 8 جلسه کامل رو رفتم ولی واقعا بعدش نیاز نشد که هر دو ماه برم، اصن تا یه سال موهام در نیومد و بعد یه سال خیلی کم که دوباره رفتم، دستگاه هاشون واقعا عالیه