2777
2789
نمیدونم والا من ۳ جلسه انجام دادم اونجوری که میخواستم راضی نیستم یه خرده کم شده ولی جلسات بعدش میرم ...

دستگاهتون چیه؟منم ۳ جلسه رفتم خیلی راضیم مث پوست بچهشده

من آموخته ام با خدا همه چیز ممکن است ...💓🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من خودم منشی لیزر موهای زائدم بله گلم دوره برون ریزی هستش موها در میاد بعد باز شروع میکنه بریزه البته جلسه سوم اصولا این اتفاق میفته 

تا الان شما ریزش داشتید یا نه؟؟

اسم دستگاهتون هم بگیدالکساندرخوبه ؟؟

اگر واقعا الکس باشه خوبه چون بعضی از دستگاه ها الکس نیست ولی میگن الکسه 

دستگاه الکس اصلا از ژل استفاده نمیکنن و باد سرد داره عزیزم که اگر لامپ انرژیشون به موقع تعویض بشه جوابدهیشون خیلی خوبه

سلام من خودم منشی لیزر موهای زائدم بله گلم دوره برون ریزی هستش موها در میاد بعد باز شروع میکنه بریزه ...

من تا حالا موهام درنمیومد البته بعضی جاها درمیومدو کنده میشدن خود ب خود ینی الان برون ریزی چجوریه درمیاد موها باید با ژیلت بزنم؟یا میریزه

من تا حالا موهام درنمیومد البته بعضی جاها درمیومدو کنده میشدن خود ب خود ینی الان برون ریزی چجوریه در ...

اجازه بدید دربیاد تا هرچقدرش که میخواد ریزش کنه بریزه ۱۵ روز بعد از جلسه لیزرتون میتونید با ژیلت شیو کنید عزیزم

اجازه بدید دربیاد تا هرچقدرش که میخواد ریزش کنه بریزه ۱۵ روز بعد از جلسه لیزرتون میتونید با ژیلت شیو ...

اخه من تازه عروسم نمیتونم خیلی نزنم 🤭🙈🙈

خب اینجوری ریشه ها ترمیم میشه جواب نمیگیرید  بعدم جلسه ۶ نباید زیاد دربیاد که

عههه خب دیروز رفتم لیزر ینی تا ۱۵ روز ژیلت نکشم؟