2777
2789
عنوان

خوب یا بد مسئله این است؟؟😰

| مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 23 پست

این پیام منو حتما واسه خواهرت بخون

عزیزم من حفظیاتم عالی بود میخواستم انسانی بخونم ک یا وکالت برم یا روانشناسی 

اما از اونجایی ک معدلم خیلی بالا بود و شاگرد اول همه دوست و فامیل حتی مشاور مسخره مدرسه گفت حیف نیست با این نمرات عالی بری انسانی؟ برو ریاضی بخون

منم احمق شدم رفتم ریاضی 

واقعا نمراتم بالا بود درسارو میفهمیدم ولی هیچ علاقه ای نداشتم ب این رشته 

نتیجه این شد ک نتونستم موفق بشم تو درس خوندن و همه استعدادم ب فنا رفت

تازه الان تو  ۲۸ سالگی میخوام از اول برم روانشناسی بخونم و ب آرزوم برسم

لطفا خواهشا کاری ب بقیه نداشته باش ببین دل خودت چی میخواد تا مث من عمرت و استعدادت هدر ندی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همون بهش میگم بابا اینده خودته به بقیه چیکار داری بازم دودل😩😥

ای خدا  چقدر دنبال حرف های بقیه هستیم

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
انتخاب رشته بخاطر نظر دیگران...میره تجربی اونجا گیر میکنه و روزی هزار بار خودشو سرزنش میکنه ا ...

یکی داره پزشکی میخونه دوتا دیگه تازه مرداد کنکور دارن اگه اشتباه نکنم 

میشه یه صلوات واسه قبولیم بفرستین💜  
این پیام منو حتما واسه خواهرت بخون عزیزم من حفظیاتم عالی بود میخواستم انسانی بخونم ک یا وکالت برم ی ...

حتما گلم اونم عاشق وکالت و روانشناسی

دوستان خیلی خیلی ازتون ممنونم خواهرم پیاماتون رو خوند و میگه انتخابم قطعی شد نباید به حرف مردم گوش بدم و مطمعنم موفق میشم چون با علاقم جلو میرم😘😘