2777
2789
عنوان

دوماه بعد از خیانت

1960 بازدید | 40 پست

خودمو یه جورایی ملزم میدونم که اینجا بنویسم شاید تجربه هام به درد کسی بخوره

حال روحیم بهتره هر هفته مشاوره رو میرم 

و وقتمو پر کردم با دخترم و کارایی که همیشه دوست داشتم و همسرم اجازه نمیداد مثل کلاس نقاشی که البته الان مجازی برگزار میشه

همسرم واقعا بیشتر بهم اهمیت میده بیشتر باهم حرف میزنیم و درباره زندگیمون و آیندمون حرف میزنیم برام یه حلقه قشنگ خریده که اگه بعد از فرصتی که بهم دادیم خواستیم باهم بمونیم بهم کادوش بده گرون نیست ولی قشنگه

هربار یاد اون موضوع میفتم و اذیت میشم نازمو میکشه

رابطه جنسی و عاطفیمون تقریبا مثل سابق شده منم درجوابمحبتاش بهش محبت میکنم اما وقتایی هم که ناراحتم یا یادم میاد بهش میگم سزرنش نمیکنم مثلا میگم کاش این اتفاق نمیفتاد یا ....

اونم سریع سعی میکنه جورو عوض کنه

مرتب وقتی باهم نیستیم باهام تماس تصویری میگیره و کلا خیلی بهم برای آینده قول میده

و بچه ها اینا بیشترش تاثیر دو چیزه یکی اینکه من نگفتم میمونم و میدونه هیچکی همیشگی نیست درحالی که قبلا باور داشت من تو هر شرایطی هستم چون بچه دار شدیم و دومین دلیل و مهمترینش مشاوره

بچه ها خواهشا برین مشاوره برای مشکلاتتون حتی شده تنهایی واقعا لازمه و نتیجه میده هرچند اولش آدم مطمئن نیست ولی یه مشاور حداقل با صدتا مورد مثل ما برخورد کرده و یه راهنمای خوبه

کاش مشاوره رفتن فرهنگ بشه

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

خودش پشیمونه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

خیلی خوبه 

کاش همه مثل شوهر شما درس عبرت میگرفتن و یک اشتباه رو دوبار تکرار نمیکردن

بغلم کن که من از همه خستم توی این دود و دم غم میکشم از تو نفس من بغلم کن همین جوری که هستم بغلم کن که شکستم بغلم کن که من از دنیا بردیم عشق و آرامشو باور کن باتو دیدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوبه  کاش همه مثل شوهر شما درس عبرت میگرفتن و یک اشتباه رو دوبار تکرار نمیکردن

تو زندگیمون چندبار این اشتباه و کرده بوده و من نفهمیده بودم میدونی مشاوره خیلی مهمه 

آره خیلی

خوبه ک پشیمونه

انشالله همیشه خوشبخت باشید گلم❤

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
ازکجا مطمعنی بازم خیانت نمیکنه؟؟ چقد دلت بزرگه افرین ک بخشیدی

مطمئن نیستم به قول مشاور هیچ تضمینی برای هیچکی نیست

الانم نبخشیدم یه سال فرصت دادم بعد تصمیم میگیرم 

حق طلاقو حضانتو هم گرفتم

تو زندگیمون چندبار این اشتباه و کرده بوده و من نفهمیده بودم میدونی مشاوره خیلی مهمه 

اره البته همه مشاورا مثل هم نیستن معلومه مشاور تو خیلی کاربلد بوده که انقد متحول شدید هم خودت هم شوهرت

بغلم کن که من از همه خستم توی این دود و دم غم میکشم از تو نفس من بغلم کن همین جوری که هستم بغلم کن که شکستم بغلم کن که من از دنیا بردیم عشق و آرامشو باور کن باتو دیدم 
مطمئن نیستم به قول مشاور هیچ تضمینی برای هیچکی نیست الانم نبخشیدم یه سال فرصت دادم بعد تصمیم میگیرم ...

چ جوری فهمیدی

اره البته همه مشاورا مثل هم نیستن معلومه مشاور تو خیلی کاربلد بوده که انقد متحول شدید هم خودت هم شوه ...

آره مشاور خوبیه 

متحول نشدیم آگاه هر شدیم انگار

مطمئن نیستم به قول مشاور هیچ تضمینی برای هیچکی نیست الانم نبخشیدم یه سال فرصت دادم بعد تصمیم میگیرم ...

افرین سعی کن ی چیزاییم ب اسمت بزنه ک اگه باز پاش لغزید راحت ولش کنی

آجیای مهربون برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین. انشاالله هیچکس داغ عزیزنبینه😭😭

خوب کاری کردی بزار بدونه همیشگی نیستی

بزار آویزونت باشه بزار همیشه حس کنه ممکنه یه روز از دستت بده.

علت واقعی طلاق اینه که بقول تو فک میکنن خانم هاشون همیشه هستن 

حالا زیدهاشون هم درکنار.

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.