2777
2789
عنوان

دوماه بعد از خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1960 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کاری کردی بزار بدونه همیشگی نیستی بزار آویزونت باشه بزار همیشه حس کنه ممکنه یه روز از دستت بده. ...

منم همینجوری فکر میکنم ما خانما مخصوصا وقتی بچه دار میشیم ظلم پذیرتر میشیم چون جامعه پشتمون نیست

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته
نصیحتت عالی بود،ممنون که اینو نوشتی

خداروشکر این پستمم بخون شاید بدردت خورد(ایشالا که به کارت نیاد)

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4331746/خیانت-همسرم-و-تجربه-من

عاطفی ام بود اون رابطه؟ حس دوست داشتن واقعی؟ یا صرفا جنسی بود؟ 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
عاطفی ام بود اون رابطه؟ حس دوست داشتن واقعی؟ یا صرفا جنسی بود؟ 

8 ماه باهم بودن مطمئنا فقط جنسی نبوده وقتی فکر میکنم دلم داغون میشه....

پیاماشونم عاشقانه هم بود

8 ماه باهم بودن مطمئنا فقط جنسی نبوده وقتی فکر میکنم دلم داغون میشه.... پیاماشونم عاشقانه هم بود

منم حس میکنم اگه رابطه جنسی باشه شاید بتونم با این کارایی ک کردی یهش فرصت بدم ولی اگ عاشق شه.... فک نکنم تحمل کنم.... چطور میشه باز دل بست... امیدوارم این یکسال فرصت بهترین زندگی رو بسازید.. 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
کار خوبی کردی ب خانوادت نگفتی ...ولی تو عرف ما نیس همیشه باید پدر مادرمو در جریان بزارم چون ب هر حال ...

اگه خانواده بفهمن حتی اگه خودت ببخشی تا ابد فکرشون راجبه طرف عوض میشه حرمتا از بین میره بچه هات درآینده میفهمن و ضربه میخورن

به قول مشاور بدترین کار درگیر کردن خانوادست وقتی قصد جدایی نداری

8 ماه باهم بودن مطمئنا فقط جنسی نبوده وقتی فکر میکنم دلم داغون میشه.... پیاماشونم عاشقانه هم بود

اون خانم متاهل بود یا محرد ؟؟

شاید با یاداوری این چیزها حالت رو بدتر کنم میدونم دوست نداری بم بگو تا همین جاش ک شجاعت ب خرج دهری و تحربه اتو ب اشتراک گذاشتی ممنونم

منم حس میکنم اگه رابطه جنسی باشه شاید بتونم با این کارایی ک کردی یهش فرصت بدم ولی اگ عاشق شه.... فک ...

ممنون 

آره خیلی سخته خیلیییییییییییییییییییی

آدم هربار یادش میاد آتیش میگیره اما کم کم با یه کمک خوب میشه بهتر شد