2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بریون یا خورشتی

من مرغو با پوست سرخ میکنم چون چرب تر میشه بعدم در میارم روغنو میریزم دور ظرفشو میشورم پیاز سرخ میکنم فلفل دلمه میزنم نمکو فلفلو ادویه و رب و بعد ابو مرغ ها

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

مرغ بزار تو قابلامه بزار ابش جوش بیاد بعد که کف کرد خاموش کن و ابکشش کن و مرغ قشنگ بشور و بعد یه پیاز و سیر و قارچ و هویچ و مرغ بریز تو قابلامه و ابش کن و بزار قشنگ ببپزه و بعد که مرغ خوب پخت تو روغن سرخش کن و به ابش نمک و ادویه و رب اضافه کنه و سرو کن

مرغ ک میخری اگه یخ زده نیست خودت بزار یخچال یا فریزر حداقل ی روز بمونه . بعد موقع پخت و پز هم اول با اب نمک پیاز ابلیمو بپز کف بالاش بگیر وقتی ی کم پخت اون آب بریز دور، مرغ با آب سرد بشور بعدن بپزش

در هرکاری تنها باید بر خدا توکل کرد .باور داشته باشید که خداوند مهربان مراقب همه است.  همیشه همه چیز را به خدا بسپارید.یاحق

. پیاز با قسمت درشت رنده . رنده بکن و سرخ بکن زردچوبه و ربم سرخ بکن بعد آب بریز وقتی جوش اومد مرغهای سرخ شده رو بریز آب زیاد نریز که مرغا وا بره برای مزه خوبشم فلفل دلمه با آلو و هویج بریز و یه کم فلفل سیاه و یه حبه سیر

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست
مرغ بزار تو قابلامه بزار ابش جوش بیاد بعد که کف کرد خاموش کن و ابکشش کن و مرغ قشنگ بشور و بعد یه پیا ...

این روش عااالیه

در هرکاری تنها باید بر خدا توکل کرد .باور داشته باشید که خداوند مهربان مراقب همه است.  همیشه همه چیز را به خدا بسپارید.یاحق

موقع آب پز بهش پياز و ادويه بزن

فلفل دلمه اي يا هويچ هم داشتي بنداز توش كه اب پز بشه

بعدشم با شعله زياد و حرارت زياد اب پز بشه مرغ عين لاستيك ميشه

زودتر بار بذار 

حسابي بذار بپزه

بعد سرخ كن با كره پاستوريزه و يه كم روغن

سرخ كردي دربيار ...پياز زياد رنده كن سرخ كن طلايي داره ميشه ادويه بزن(زردچوبه-فلفل سياه-يه كوچولو ميليمتري پودر فلفل قرمز-اگر ميخواي طعم مجلسي بگيره يه كمي هم دارچين بزن)

بعد رب و حسابي سرخ كن

ابليمو و اب نارنج هردو رو اضافه كن

اب بريز ...زعفران دم شده بريز

بعد مرغا رو بچين ...شعله كوچولو كوچولو حسابي طول بكشه و جا بيفته

وسطاي پخت بچش نمك و تنظيم كن

✨از خداي خالق الماس ؛هيچوقت كم نخواه✨

منننن

۳تا روش

اینی که میگم البته آموزش پایه اس برا هر مرغی:

۱_آب رو میجوشونی

۲_بعد مرغ رو میندازی توش

۳_وقتی با آب جوش یکی دو قل خورد

۴_پیاز درسته یا حلقه حلقه +ادویجات رو اضافه میکنی و میذاری یک دقیقه هم همونجوری بجوشه بعد زیرش رو کم میکنی تا آروم آروم بپزه

(ادویه ها ،زردچوبه_فلفل سیاه،فلفل قرمز)

حالا میتونی اونور لوبیا رو مورب برش زده

با آب همین مرغه بپزی تو ماهی تابه بعد آبش رو بکشی 

رب رو سرخ کنی

و با لوبیا تفت بدی و همچنین مرغ پخته شده ات رو هم بچینی لاشون

روش بعدی کدو بادجون فلغل دلمه سیب زمینی هویج رو درشت برش بزن بچین تو ناهی تابه در دار که تهش رو پیاز و مرغ رو چیدی با روغن کم بذار اب پز بشع عااالیه اینی که گفتم خواستی بم بگو کامل ترش رو یاد بدم

سلام! کودکی خوبی داشتم ، اما تقریبا زود تموم شد...چشمامو که وا کردم تازه بدی هارو دیدم...اذیت شدم شکسته شدم. نوجوونیام به خودکشی هم حتی فکر می‌کردم...و ناگهان معجزه شد! تصمیم گرفتم عوض شم، کلا کوبیدم از نو‌ساختم و شد! بعد هم پشت سرهم اتفاقات خوبی برام افتاد. هرچند تو دل همین زندگی خوب به شدت از زندگی سیلی هم خوردم! از تو دل این شکستا، غم‌ها و خوشی‌ها چیزایی که یاد گرفتم رو مجانی بهت هدیه میدم. ۱_ما آدما تنهاییم، تنهایِ تنها اینو هیچ وقت فراموش نکن. ۲_آدما عوض میشن، جوری که ممکنه غافلگیرشی. و‌درنهایت تا اینجا اومدی یه صلوات هم مهمونم کن مشتی!