2777
2789
عنوان

خانومایی که خوب ارایش میکنن میایید🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 1790 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم من مادر و دو تا از خواهراش اومده بودن همه چی خیلی خوب بود فقط باهم آشنا شدیم ولی برادر ...

لوازمی که گفتم خریدی؟ارایشت چطور شد؟

عه چرا راضی نیست؟پسره رو از قبل میشناسی؟

Man donyamo misazam ye nafare☺
لوازمی که گفتم خریدی؟ارایشت چطور شد؟ عه چرا راضی نیست؟پسره رو از قبل میشناسی؟

آره عزیییییزم خیلی عالی شدم اون شب

خیلی راهنمایی هات به دردم خورد ممنونم ازت واقعا

آره دوست بودم باهاش

بخاطر وضعیت مالیش😔

از دعای گربه سیاه بارون نمیباره

دختره پرتوقع 

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
از دعای گربه سیاه بارون نمیباره دختره پرتوقع 

عزیزم بهت حق میدم حسادت کنی

چیزایی که برات غیرعادی و توقع بالا میاد ممکنه واسه سبک زندگی یه نفر خیلی هم عادی باشه

انقدر حسادت و کوته فکری بهت غلبه کرده که اینکه فکر کنی داستان بقیه دروغه بهت آرامش میده

من جای شما نبودم هیچی هم ازت نمیدونم فقط میدونم آرامش نداری

گربه سیاهی هم که بهم گفتی میذارم رو حساب نحوه تربیتت و جوابی نمیدم وگرنه همه ما خیلی صفات و کلمات بلدیم ولی شان و شخصیت خودمون اجازه نمیده به کار ببریم.

قضیه تهمت هم بین من و شما و خداست دیگه حرفی نمیمونه

انشالله خدا بهت آرامش بده

من حوصله و توان کل کل کردن با کسی رو ندارم مخصوصا توی این روزا.برای همینم قفل میکنم.

اگرم دیدی جواب دادم و هیجوره کوتاه نیومدم چون شما شروع کردی و وظیفه داشتم از خودم دفاع کنم

۲۰ تا صلوات هم برای خوشبختی و آرامشت میفرستم

موفق باشی