2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

♦️👈 در پاسخ به سوال کاربران #کانال_عرضه_اولیه

🔴🔵⚫️👈 پیش بینی مبلغ مورد نیاز خرید عرضه اولیه سهم #ولپارس در روز چهارشنبه 99/04/18 در صورت #استقبال

🔷👈حداکثر مبلغ خرید برای 300 سهم: 965/000 ریال

🔷👈 درصورت استقبال  3 تا 5 میلیون نفر: تعداد 67 تا 111 سهم به هر کد(حدود 22 هزار تا 36 هزار تومان)

🔷👈 سعی کنید در صورت تمایل به خرید از امروز حسابتان شارژ باشد زیر ممکن است بخاطر ترافیک بالا، با مشکل مواجه شوید.

🔷👈 با توجه به افزایش متقاضیان خرید، نیاز به نقدینگی زیادی ندارد و تاثیری  بر بازار، نخواهد گذاشت.

🔷👈 علت در نظر گرفتن 3 تا 5 میلیون نفر: در نظر گرفتن اختلالات سامانه های معاملاتی، احتمال کاهش مشارکت بدلیل کوچکی سهم و پر نکردن حجم مبنا، یا بالعکس، حضور بیشتر سهامداران جدید در این مدت باشد.

@Arzeh1avalieh 👈 کانال عرضه اولیه

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

برای عرضه اولیه فردابه هر کد۳۰۰ سهم تقریبا ۳۰۰ تومنی میرسه ۹۰ هزار وخورده ای پول لازمه

لَهُمْ قُلُوبٌ لَا يَفْقَهُونَ بِهَا وَلَهُمْ أَعْيُنٌ لَا يُبْصِرُونَ بِهَا وَلَهُمْ آذَانٌ لَا يَسْمَعُونَ بِهَا ۚ أُولَٰئِكَ كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ ۚ أُولَٰئِكَ هُمُ الْغَافِلُونَ
امروزسفارش بدم کی پولشو بریزم؟

من آگاه آنلاین سفارش دادم شماهم کارگزاریت سفارش بده اگه موجودیت کافی باشه برداشت میشه

لَهُمْ قُلُوبٌ لَا يَفْقَهُونَ بِهَا وَلَهُمْ أَعْيُنٌ لَا يُبْصِرُونَ بِهَا وَلَهُمْ آذَانٌ لَا يَسْمَعُونَ بِهَا ۚ أُولَٰئِكَ كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ ۚ أُولَٰئِكَ هُمُ الْغَافِلُونَ