2777
2789
چطوری ثبتنام کردی هزینش چقدشد؟ 

اولش رفتم دفترپیشخوان البته سجام و پیش ثبت نام کرده بودم وقتی که بری پیشخوان باید بگی میخام برای بورس ثبت نام کنم کارگزاریتو مشخص میکنی یه سری مراحل داره تا روزی که کد بورسی و کد آنلاین بهت بدن بتونی خرید و فروش کنی

رفیق بی کلک فقط مادر
اولش رفتم دفترپیشخوان البته سجام و پیش ثبت نام کرده بودم وقتی که بری پیشخوان باید بگی میخام برای بور ...

سایت سجام بزنم؟ اونجا ثبتنام کنم بعد برم دفتر پیشخوان این عرضه اولیه هرهفته میاد؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سایت سجام بزنم؟ اونجا ثبتنام کنم بعد برم دفتر پیشخوان این عرضه اولیه هرهفته میاد؟ 

اره اول برو سایت سجام ثبت نام کن یه کد ده رقمی برات میاد که میری دفترپیشخوان اون کدو ازت میخاد شناسنامه وکارت ملیت وهم ببر مبلغ ۱۰ هزارتومان که سجام به صورت اینترنتی پول باید پرداخت کنی باز که میری دفترپیشخوان اونجا هم یه ۱۱هزارتومان ازت میگیرن و موقع احراز هویت برای کارگزاریت هم ۱۶وخورده ایی پول باید بدی 

رفیق بی کلک فقط مادر

عزیزم این کدی که از سجام میاد چند روز بعد برای شما اومد من دیروز رفتن ثبت نام سجام هنوز کدش نیومده

میشه برای شغل شوهرم یک صلوات بفرستین خسته شدم لطفا😔امیدوارم خدا حاجت شمارم بده
عزیزم این کدی که از سجام میاد چند روز بعد برای شما اومد من دیروز رفتن ثبت نام سجام هنوز کدش نیومده

والا چندتا کد به گوشیت میاد ولی اون کد اصلیه که باید وارد بورس بشی که انلاین خریدو فروش کنی اون ۵روز کاری طول میکشه تا بیاد

رفیق بی کلک فقط مادر
والا چندتا کد به گوشیت میاد ولی اون کد اصلیه که باید وارد بورس بشی که انلاین خریدو فروش کنی اون ۵روز ...

ممنون گلم

میشه برای شغل شوهرم یک صلوات بفرستین خسته شدم لطفا😔امیدوارم خدا حاجت شمارم بده