2777
2789
عنوان

خانمای شاغل و خونه دار بیاینننن!کدومتون ناراضی هستین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 82 پست

من خودم خانه دارم راضیم 

شاغل بودن با روحیه من سازگار نیست واقعا 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

بستگی به کارت داره  من یه کار خوب با حقوق عالی داشتم ولی خیلی خستم میکرد همون اول ازدواج ولش کردم استفا دادم ولی بعد که بانک استخدام شدم همون تایمو میرم ولی کارم کمتره واسه همین به کارام میرسم و راضی ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخهذاونوقت به شوهر و بچه میرسید؟

اره به خودت بستگی داره یه نظرسنجی بذار حالا 

هرکسی که میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۸ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم. البته برنامه درسی و ورزشی و حتی برای تنظیم روتین زندگی و رسیدن به اهداف هم بهتون داده میشه♡

اسی اگه دنبال این باشی که خونه داری بهتره یا شاغل بودن،چیزی دستگیرت نمیشه

اگه روزی انشالا هم مادر شدی و هم شاغل،طبق برنامه ریزی پیش بری،مطمعن باش پشیمون نمیشی

والی اگه تنبل باشی،یه خونه داری معمولی هم برات سخته

۹/۹/۹۹من به آرزوم خواهم رسید🥰خدایا شکرت

من شاغلم

الان بخاطر مرخصی زایمان تو خونم

عاشق شغلمم چون همه چیز برام داشته پول اعتماد بنفس و....

خداییش شوهرم همیشه کارای خونه رو کمکم انجام میده خیلی دلسوزمه من حدودا دوسالی هست ک اصلا گردگیری و جارو نکردم 

خیلی از زندگیم راضیم

من شاغلم بستگی داره تو کار خونه بخوای چجوری باشی

اگه بتونی برای کار خونه از کارگر و پرستار و اینا استفاده کنی سخت نیست.ولی اگه بخوای خودت همه کارای خونه رو انجام بدی و توقع همسرت هم بالا باشه سخته

بستگی به کارت داره  من یه کار خوب با حقوق عالی داشتم ولی خیلی خستم میکرد همون اول ازدواج ولش کر ...

اهان اینم نکته خوبیه

یعنی سر کار اونقدر خسته نشی که به کار خونه نرسی

توكل بر خدا...♥️
اره افررررین یعنی تو زندگی هم مشکلی پیش نمیاد؟ کمبودی باشه برا همسر و بچه ؟

من راضی بودم چون کارم رو دوست دارم

بچه ها یکی سیب سرخ رو صدا کنه

الان اینجا بود رای استارتر رو یک دقیقه ای برای کار کردن میزد

تاپیک های پیاز و بادمجون سر صبحش رو کی خونده

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود!

من شاغلم بخاطر کرونا ۵ ماه خونه ام

قبلا همیشه خونه م مرتب بود

به سر وضع خودم‌میرسیدم

دخترام پارک سینما و تفریح میبردم

شام و نهار م به جا بود

ماهی یکبار حقوق میگرفتم خودمو دخترم دعوت میکردم راحت چیزی میخواستم‌میخربدم

پس اندازم به جا بود

من کلا عادت دارم برنامه مینویسم مینوشتم تو هفته میخوام چکار کنم تفریح برم خونه مادرم یا مادرشوهرم مهمونی دارم

حالا گاهی برنامه یهویی پیش میاومد بازم امادگی داشتم

و چون‌شاغل بودم هر که یهو خونه م‌نمیاومد اول هماهنگی میکرد

الان خونه م کارام انلاین انجام‌میدم‌میبینم اتاق مرتب نمیکنم میگم ولش کن فردا فردا میگم پس فردا ولی قبلا همون لحظه

من راضی بودم چون کارم رو دوست دارم بچه ها یکی سیب سرخ رو صدا کنه الان اینجا بود رای استارتر رو یک ...

کی هستن ایشون؟میشه صداش بزنید؟

یعنی میگه کار کردن خوبه؟

توكل بر خدا...♥️

در کل به نظرم اگه عشق به کار نداشته باشی و فقط واسه پول کار کنی خودتو پیر میکنی

من خیلی دوس دارم تو جامعه فعالیت داشته باشم جدای از بحث اقتصادی،ولی خب تربیت بچم برام مهمتره

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞