2777
2789
عنوان

خانمای شاغل و خونه دار بیاینننن!کدومتون ناراضی هستین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 82 پست

من متاهلم

یه بچه دارم

چهارده ساله کار میکنم

الان که به خاطر بارداری و کرونا تو خونه موندم خیلی خیلی سخته

برام

از کارم لذت میبرم و بهم به جز استقلال مالی اعتماد به نفس هم میده

به نظر من مادر و همسری که به خودش افتخار کنه بهتر از عهده مسئولیت مادری و همسری بر میاد چون احساس بیهودگی ندارع

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود!
من خودم خونه دارم فعلا؛ ولی آرزوم بود شاغل باشم توی رشته خودم؛ مطمئن باش شاغل بودن با نظرم ترت میکنه ...

خب فعلا مجردم و بیکار

میگم سخت نباشه با شوهر و بچه شاغل بودن

توكل بر خدا...♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی  اصلا راضی نیستین؟ کارمند هستین؟

بله هم کارمندم هم عصرا یه جای دیگه ازاد کار میکنم در کل 

خیلی خسته و فرسوده میشه آدم، به نطرم میخوای بری هم یک روز در میون برو اگه متاهلی یا مثلا تا ظهر باشه کارت

خدای خوبم ، تنها دل خوشی این روزهای من؛ مهربانی بی حد و مرز توست...

شاغلم

بچه هم دارم 

به کارام میرسمخونمم همیشه مرتبه

ولی یه جاهایی خداییش کم میارم با این تفاسیر

اگه بخام یه روزی  خونه دار بشم که صبح تا شب خونه باشم و بخوابم  و هیچ کاری نکنم 

همین شاغل بودن بهتره

زن خونه داری که باشگاه و آرایشگاهش مرتب و سرجاشه- زندگیش مرتبه و تنبل نباشه و تفریحش به راهه رو دوست دارم باشم که می دونم بشم خونه دار اون زن تنبله بدون برنامه میشم

حالا ببین تو از کدوم نوعشی

من متاهلم یه بچه دارم چهارده ساله کار میکنم الان که به خاطر بارداری و کرونا تو خونه موندم خیلی خی ...

اره افررررین

یعنی تو زندگی هم مشکلی پیش نمیاد؟

کمبودی باشه برا همسر و بچه ؟

توكل بر خدا...♥️
اخهذاونوقت به شوهر و بچه میرسید؟

دخترم۸ سالشه

پسرم تقریبا ۱ سال

اره فک میکنم،اگه روزی شاغل بشم،هر چی انرژی دارم میزارم برا زندگیم،حتی شده شب تا صبح بیدار باشم و به کارام برسم

ارزمه

انشالا یه روزی بهش میرسم

۹/۹/۹۹من به آرزوم خواهم رسید🥰خدایا شکرت

شاغل بودن رو از اين جهت دوست دارم كه سرم گرم ميشه و تو اجتماعم. وگرنه مطمئنم نميتونم ديگه به مسائل خونه به خوبى رسيدگى كنم

خودم خونه دارم، يه روز كه تا بعدازظهر نيستم، كلى از كارام ميمونه و شب ديگه جونى ندارم تا با همسرم وقت بگذرونم

اين حرفم كه ميگن دستت تو جيب خودت باشه، اصلا قبول ندارم

وظيفه ى مرد كه خرج خونه و زن و بچه ش رو تامين كنه و وقتى ام اين كارو ميكنه، حس قدرت و مفيد بودن بهش دست ميده

اصلا هم از اينكه ازش پول ميگيرم، حس كوچيكى و ضعف نميكنم. نيازهامم تامينه. الحمدالله

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ
شاغلم بچه هم دارم  به کارام میرسم خونمم همیشه مرتبه ولی یه جاهایی خداییش کم میارم با این تف ...

منم دقیقا تنبل و بدون برنامه😂

دو ساله خونه نشستم خسته شددددم از الاف بودن

توكل بر خدا...♥️

وقتی شاغل باشی وظایف خونه نصف میشه و همسر هم باید همکاری کنه

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون