2777
2789
عنوان

کیا تو صندوق ها سرمایه گذاری کردن ؟

3196 بازدید | 45 پست

سلام دوستان . من ۱۰ تومن گذاشتم توی صندوق بانک رفاه بعد دو ماه شده ۱۷ تومن ... فقط بدی این صندوق اینه ک ضامن نقدشوندگی نداره ...

۵۰ تومن دیگه دارم اونم میخوام سرمایه گذاری کنم ، اگه کسی تو صندوقی هست که خوبه میشه بهم معرفی کنه ؟

درباره صندوق مشترک نیکوکاری امید کسی اطلاعات داره؟

از این غمگینم که برای به دست اوردنش نجنگیدم ...پس بجنگ تا حسرت دیروزت را نخوری...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صندوق های etf عالیه حتما بقیه رو توی اونها بذار 

منم میخوام بخرم 

دو تا که خوبن بگو 

بعد وقت فروش سود میکنیم یا خودش هر ماه تو کارت میریزه 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
بله 

خب سرچ کن کاریس میاد برات 

سهام هاش رو بخر 

صندوق قابل معامله هست اسمش

واقعا عالیه

من قبلا توی ثروت افرین تمدن گذاشته بودم اونا قابل معامله نبود و لحظه ای نبود یعنی پول رو الان میریختی به قیمت سه روز بعد میزد برات

ولی اینا خیلی خوبن 

لحظهای خرید و فروش میشه 

درصد سوددهیش هم از اونا بالاتره 

خب صندوقهای بورسی بهترن

مث لفق ملت

آگاس 

سرو اطلس

افق ملت فقط دیروز ۷ درصد مثبت خورد

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
خب سرچ کن کاریس میاد برات  سهام هاش رو بخر  صندوق قابل معامله هست اسمش واقعا عالیه من ...

اطلس چجوریاس ؟اطلاع داری؟

از این غمگینم که برای به دست اوردنش نجنگیدم ...پس بجنگ تا حسرت دیروزت را نخوری...!
صندوق های etf عالیه حتما بقیه رو توی اونها بذار 

صندوق سرمایه چیه دقیقا؟ مثل بورسه؟ 

حتما سوددهی داره یا ضرر هم داره؟ 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
خب صندوقهای بورسی بهترن مث لفق ملت آگاس  سرو اطلس افق ملت فقط دیروز ۷ درصد مثبت خورد

پس مثل سهام هست 

موقع فروش سود یا ضرر معلوم میشه 

درسته 

اینطور نیست که مثل بانک هر ماه واریز داشته باشه

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود