هرکودکی بااین پیام به دنیا می آید که : هنوز خدا از انسان ناامید نیست و من و شما که بارداریم حامل این پیام هستیم .. و چه چیز لذت بخش تر از اینکه کارمند خدا باشی 🌷
هرکودکی بااین پیام به دنیا می آید که : هنوز خدا از انسان ناامید نیست و من و شما که بارداریم حامل این پیام هستیم .. و چه چیز لذت بخش تر از اینکه کارمند خدا باشی 🌷
زیزم من دکترم گف بتای بالا نشوند دهنده جنین دختروبتای کم نشون دهنده جنین پسره،ولی نمیدونم صحت داره ی ...
ان شاالله هرچی خدا بخواد ، بتا رو با توجه به تاریخ قاعدگی بالا و پایین بودنشو میسنجن ولی خب قطعی نمیشه گفت که بالا یا پایین جنسیت رو مشخص میکنه ، امان از انتظار 😅
ان شاالله هرچی خدا بخواد ، بتا رو با توجه به تاریخ قاعدگی بالا و پایین بودنشو میسنجن ولی خب قطعی نمی ...
اره عزیزم همینطورع بستگی ب زمان تخمک گذاری و لقاح داره ولی مثلا من تخمک گذاریم زود بود بتام بعد چهارپن روز تاخیر ۸۱۲بود بعد نسبت ب هفته بارداریم کمتر بود ب دکترم گفتم چرا اینطوری بالا میره گف معمولا تو جنین پسر اینطوریه،،،ولی خیلیارا دیدم برعکسش بوده،زیاد نمیشه ب اینا اعتماد کرد جز سونو،،،اره انتظار خ سخته من ان تیم یادم رف بپرسم خیلی فوضولیم گرفته بود تاانومالی برسه😅شما هفته چندمی؟؟
اره عزیزم همینطورع بستگی ب زمان تخمک گذاری و لقاح داره ولی مثلا من تخمک گذاریم زود بود بتام بعد چهار ...
وااای من تازه بر اساس سونو هفت هفته و دو روزمه 😍 کوو تا ان تی ، بچه سوممه البته 🙊🙈