2777
2789
عنوان

شوهرمووو چشم نزنن☺️☺️☺️

832 بازدید | 55 پست

سلام خانوما شوهرم  کت و شلوار طوسی شو که سفارش داده بود اماده شده امروز پوشید رفت سرکار خیییلی ماشاءلله بهش میومد . دلشوره دارم با اینکه وضعیت مالی متوسط داریم اما خیلی تو چشمیم.حرز جواد هم واسه چهارتایی مون خودمون و دوتاپسرام گرفتیم . چه کنم کمتر چشم بخوریم ممنون راهنماییم کنید.

زندگی  زیباست   ای زیبا    پسند

همه معطل موندن  ببینن چیکار میکنید چشم بزنن شمارو🙄🙄

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر روز هرچند کم یه مقدار صدقه بندازین برای خودتون و خانوادتون بلا و چشم اینا دور میشه ازتون

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

فک کنم خودت خانوادت رو چش بزنی 

در من سواری خسته می تازد                                      در من آنچه عشق است رنگ می بازد                          در من ابر و مه می بارد  ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                                           اما باز در من سواری خسته می تازد 
همه معطل موندن  ببینن چیکار میکنید چشم بزنن شمارو🙄🙄

بعضی وقتا خودمونم موندیم به خدا اینقدر احتیاط میکنیم باورتون میشه دنا پلاس توربو گرفته شوهرم از ترس همین چشم دوماهه مادرش اینا بیخبرن.

زندگی  زیباست   ای زیبا    پسند