2777
2789

ازتونوخواهش میکنم نصیحت نکنین فقط کسایی که راهکار بلدند ومیدونن من چی میگم لطفا خودتون میدونید که خانوم تودعوا بنا برمصالحی مجبورن چیزی نگن بعدش یه فشار سخت عصبی ناشی ازکوتاه امدن هست بااون چطور کنارمیاید وخودتونا چطور تخلیه میکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همه حرفام رو میگم و هیچی رو بی جواب نمیزارم بعد وقتی میخواد بره بیرون کلی هم حرف پشت در میزنم (مثلا نمیدونم پشت در گوش میده)بعد دیگه خالی میشم

میشه گرفتن مجوز و  رفع مشکلات مالیم صلوات بفرستید دوستای عزیزم😘

من یه بار کتشو پاره کردم

یه بار فلششو خورد کردم

اون اوایل😂😂😂

فک کنم خیلی خیره سر بودم

وی الان شکر خدا دعوا کم پیش میاد اگرم پیش بیاد همون موقع دعوا کوتاه نمیام و همه حرفامو میزنم که بعدش عقده ای نشم

شوهر من هفته اي  ي بار ي برنامه ميذاره برام

ميگ اول انتقاد كنيم از هم تا اصلاحش كنيم

دوم تعريف كنيم از تا بشوره ببره

سوم ميگ ب اندازه ي تمام دلخوريات از من و حرص خوردنات منو بزن هيچي نميگم

منم تا دلم ميخاد ميزنمش😂

هيچي نميگه اخرشم بغلم ميكنه بوسم ميكنه ميگ خداروشك دلت خنك شد 

لِ مثلِ لیدا 💛
من همه ی حرفامو میزنم در حین دعوا و هیچکدوم از حرف هاش رو بی جواب نمی زارم واسه همون حرصم نمیگیره بع ...

ما باخونوادش تویه ساختمونیم براهمین مجبورم حتی حرفاهای ناحقشم جواب ندم بعضی وقتا حتی خودشم بعدا ازحرفای ناحقی که زده خجالت میکشه سرسام گرفتم ازاینهمه سکوتی که کردم

با زدن سوهرم اروم میشم😐 چن روز پیش دعوامون شد اینقد با گوشیم کوبوندم رو دستش تا ب امروز میگف نمیتونم دستمو تکون بدم پیرهن هاشم پاره کردم 😑 چن تام ظرف شکوندم اروم شدم خیلی حال داد شبم اومد خودش شکسته هاو جم کرد

شوهر من هفته اي  ي بار ي برنامه ميذاره برام ميگ اول انتقاد كنيم از هم تا اصلاحش كنيم دوم تعري ...

البته ما كلا دعوا نميكنيم..بحث باشه همونجا منطقي حلش ميكنيم 

شايد چون اون قاضي و منم وكيل 😂 ولي اين برنامه اي ك ميذاره خيلي جوابه^_^

لِ مثلِ لیدا 💛