2777
2789
بس بیدار بمون تا بیاد 

اومده خونه وقتی رفته بود رفتم برا خودم رو تخت بپر بپر کردم اومده آنقدر سرم داد زد (که فردا من پرستار میارم برات  هی هیچی بهت نمیگم مگه نه تو بارداری یه ذره آروم بگیر بشین سر جات)من فقط حوصلم سر رفته بود😝

خب خوشگلا میخواستم بگم که من و دیگه یادتون بمونه من پاندای مهربونی هست⁦❤️⁩😁 اما از درون کونگ فوکاری بیش نیستم🙄😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تمام کارای فردامورسیدم همه جاروتمیزکردم اینقدرحس خوبیه دلم نمیادبخابم لذتشونبردم

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
استرس دارم

وای منم استرس شدید دارم بدونه هیچ دلیلی احساس میکنم قلبم درد میکنه.خوابم نمیبره سردلم یه جوریه😢

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم

بیدارم از دست به مشت ادم بیخیال 

و احمق ،زن داداشمو خواهرش  کرونا گرفتن به کسی هم نگفتن بعد داداش من خیلی راحت میاد بچشو میزاره خونه بابام پنج روز بود خونمون بود الان استرس دارم نکنه بابام که بیماری زمینه ایی داره گرفته باشه 

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 
کاش نزدیکم بودی میدادمش دستت کار هر شبش همینه 

خوب خواهر چراغ رو خاموش کن باهاش حرف بزن تا خسته شده خودش می‌خوابه🌈🌹

خب خوشگلا میخواستم بگم که من و دیگه یادتون بمونه من پاندای مهربونی هست⁦❤️⁩😁 اما از درون کونگ فوکاری بیش نیستم🙄😁
دیروز عصر با شوهرم بحثم شده... خیلی دلخوره،طوری ک حس میکنم نکنه الکی الکی زندگیم خراب شه 😭😭😭😭 د ...

اره بابا .هیچ طوری نمیشه ..ولی دیگه کمترش کن و تکرار نکن ...منم هر وقت یه بحث کنیم . سریع گریم میگیره و فکرای منفی میکنم ...همش الکی 

وای منم استرس شدید دارم بدونه هیچ دلیلی احساس میکنم قلبم درد میکنه.خوابم نمیبره سردلم یه جوریه😢

من اینجور وقتا دعا میخونم ذکر میگم اروم میشم خیییلی تاثیر داره باور کن

ادم زیاد مذهبی نیستم ولی خیلی خوبه ایت الکرسی بخون