2777
2789
قربونت بشم مهربون بینه دوراهی موندم که اقدام کنم برا بچه دار شدن یا نه....  خیلی میترسم چ ...

اهاتاپیکتوخوندم دوبه شک هستی چه خوبه نگرانی واسترس داری بخاطرمسولیتش من وقتی دخترموبدنیااوردم اصلن مسولیت پذیرنبودم 17سالم بودولی شوهرخیلی خوبی داشتم دخترمم خوشبخت ترین دختردنیاشد اگه شوهرت خوبه عین کوه پشتته برای چی دوبه شک هستی بچتم حتمن دوس داره تویه محیط عاشقانه دنیابیادپس بدنیابیارش😍

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون درس میخونم عزیزدلم  دانشجوام، ترم 5

اهاخب صبرکن درست تموم بشه تاراحت باآرامش به وظیفه مادریت برسی وازبزرگ کردن بچت لذت ببری❤ 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
اهاخب صبرکن درست تموم بشه تاراحت باآرامش به وظیفه مادریت برسی وازبزرگ کردن بچت لذت ببری❤ 

آخه ازمایشامو دادم قرصامو خوردم شوهرم اصرار داره بچه دارشیم

چون کیست هم دارم دکتر گفته ممکنه دیر باردارشی

نمیدونم چیکار کنم