2777
2789
عنوان

شما تجربه دارین که شب تنها بمونید خونه؟لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی دونم بنظر من سرکوب نه ولی می شه نادیده ش گرفت سعنی بکنید تایمی ک بیشتر حس ترس می کنید یه کاری ...

ممنون از نظرتون مستر🌼💫

زندگی هنوز‌ قشنگیاشو‌ داره❤مثلا‌ خودت😉
عزیزم با خیالت راحت بخواب هیچ اتفاقی نمیوفته برا خودت لذت ببر شب موقع خواب برای ارامش خودت یه آیه ال ...

قطعا قدرت اصلی خداست❤

با توکل ب خدا و حول قوه الهی تنها می مونم دیگه 😁

حالا خاستم بترسم تاپیک میزنم دورهم باشیم😁

نه اون‌موقع که در فاز افسردگی بودم تا ۹و۱۰ شب میموندم سرکار شب عین کوالا میخوابیدم و ترسی هم نبود خا ...

😁😁😁😁❤ینی منظورتون دید و بازدید خانوادگیه؟

پتو کامل میکشم روم 😁😁😂 اصلا یه حس امنیت میده 

😂مهم تر از همه انگشتای پاس ک باید حتما زیر پتو باشه وگرنه یه حس ناامنی میده به ادم لامصب🥴🥴

شما چند سالتونه؟ من كوچيكتر كه بودم با پسر داييم راجب چيزاى ترسناك حرف ميزديم واس همين تا يه مدت تر ...

۱۹ عزیزم

اره احتمالا 

قبل خواب گل گاو زبون یا بهارنارنج بخور عزیزم

برای ارامش خیلی خوبه 

منم هفته ای تقریبا سه شبش تنهام تلویزیون میبینم کارامو میکنم زیاد نمیترسم ی چراغ روشن بذار

مرسی از نظرت عزیزم🌼🌼🌼چشم 

من تنها بودم اصن یادم نبود تنهام  تخت گرفتم خوابیدم فرداش گفتم وا من چرا تنهام  بعد یادم ...

با اختلاف بهترین نظر تاپیک بود😂😂😂

دمت گرم بابا 

سلام خانومی نمیدونم چی بهت بگم بگم خوش به حالت یا برعکس چون من  تقریباً بیشتر اوقات تنهایی شب خ ...

خدا به شماهم قدرت و شجاعت بده ایشالا عزیزم😁😁🌼