2777
2789
عنوان

💚💚💚💚مادرم رو دعا کنید لطفا 💚💚💚💚

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 52 پست
معدش خونریزی شدید کرد بردن آندوسکوپی کنن زیر آندوسکوپی یک دفعه رفت ولی خداروشکر با احیا برگشت 

تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمی افته ایشالله اتفاقای خوب براتون بخواد 

میشه برا سلامتی خانواده ام صلوات بفرستی💕💕💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم چشم  برادرِ خدابیامرزم عاشق نادعلی بود، 32 سالگی فوت شد.

انشاءالله خدا به شما و خانوادتون صبر بده ،و برادرتون هم در آرامش ابدی باشن❤🖤❤🖤 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
ممنون عزیزم چشم  برادرِ خدابیامرزم عاشق نادعلی بود، 32 سالگی فوت شد.

چشمتم بی بلا عزیزم🌹

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
خدای مهربون حافظ همه ی مادرا باشه انشاءالله 

انشاءالله

مادرجان، دخترخانمتون چشم انتطارن زووود خوب شو عزیزم🙏😭🌹🌹🌹اسم مادرها که میاد ناخودآگاه اشکم در میاد. ببخشید. ان شاالله بحق محمد و آل محمد(ص) که شفای عاجل می گیرن.

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

مادرجان، دخترخانمتون چشم انتطارن زووود خوب شو عزیزم🙏😭🌹🌹🌹اسم مادرها که میاد ناخودآگاه اشکم در می ...

ممنونم مهربون 🙏

خدای مهربون مادرِ عزیزت رو رحمت کنه انشاءالله 🙏

شرح حالِ امروز مادرم رو در تاپیک اشتاد نوشتم، از چند جهت در خطر هست. 😔

ممنونم مهربون 🙏 خدای مهربون مادرِ عزیزت رو رحمت کنه انشاءالله 🙏 شرح حالِ امروز مادرم رو در تاپیک ...

الهی من قربون دلت بشم😭 ما خدا داریم، امام حسین (ع) داریم... ما خیلییی بزرگ مرد و بانوی با آبرو داریم🌹

خدا به حق خدائی خودش دل شما با شفای مادر عزیز و ما رو با شنیدن خبر خوش شاد کنه عزیزم. مامان ِ من سالها پیش با خونریزی معده، فشار ۴ و قند ۴۰ احیا شدن و برکشتن ۱۴ سال دیگه از وجودشون بهره بردیم🌹 دلت روشن و لبت خندون و غصه ازت دور باشه که ان شاالله شفا می گیرن عزیزم. صبور و قوی باش🙏

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

حال مادر عزیز چطوره،دکترشون برا لخته خون چی گفتن؟ هوشیاری شون بالاتر اومد؟

حال مادر عزیز چطوره،دکترشون برا لخته خون چی گفتن؟ هوشیاری شون بالاتر اومد؟

سلام مهربون 

امروز خداروشکر حالِ مامانم از نظر هوش و حواس خیلی خوب و نرمال بود ( تا امروز حواسش به حجابش نمیشد، امروز سراغ روسریش رو گرفت، سفارش‌هایی هم در مورد خونه کرد که مثلا فلان چیز فلان جاست اگر لازم داشتید بردارید ولی کلا می پرسید که من چرا اینجا هستم و کی منو آورده) 

پرستار هم گفت احتمالا امروز می برن بخش که البته  تا حالا خبری نشده و دکترش هنوز امروز تا این ساعت نیومده. 

می خواییم با دکترش مستقیم صحبت کنیم که تا دیروز اجازه ی انتقال و جابجایی نمیدادن الان وضعیت اون لخته چطور هست که می خوان انتقال بدن بخش و همچنین عامل خونریزی معدش چی هست و نمونه برداری کنن. 

اگر وضعیتش طوری هست که میشه بره بخش پس اصلا انتقال بدیم بیمارستان خاتم الانبیاء چون امروز بخش کرونایی های بیمارستانی که مامانم اونجاست پر شده و کرونایی هارو آوردن راهروی بخش مامانم، که این هم برای مامان و هم برای ما که میریم و می‌آییم خطرناک هست. 

ان‌شاءالله بشه انتقال بدیم بیمارستان خاتم الانبیاء

سلام مهربون  امروز خداروشکر حالِ مامانم از نظر هوش و حواس خیلی خوب و نرمال بود ( تا امروز حواس ...

اخییی خدااایا شکررت🙏🌺

خوش خبر باشین خانم خانوماااا😘 خیلیی خوشحال شدم ان شاالله زود خوب بشن و بگن دخترم برام جانماز بذار نماز بخونم و یک پلومرغ خوشمزه درست کن میل دارم😍😍🤲ای جاان🤲ان شاالله

عزیزم امروز خبر ندادی

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒

خبرخوب بده منتظریم🍃

سلام دوستم. مامان چطورن لطفا خبر بدین😍