2777
2789
تا کی قراره اینجوری باشه بنظرتون؟ امیدی هست اصلا ک درست شه؟

من که انیدی نداره هیچ وقت نشده چیزی ارزون بشه همیشه ده برابر میشه بعد دو هزار تومن ارزون میشه میگن قیمتو آوردیم پایین

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كي درست شده آخه؟ دلم براي مردا ميسوزه هرچي ميدوئن هيچي

من شوهر بیچارم ویزیتوره صبح تا شب رو موتور ازین فروشگاه ب اون فروشگاه میره تو این کرونا

دیشب میگفت خسته شدم دیگه😭 

دلم براش کبابه

چند شده مگه گوشی؟

ایفون مکس شصت میلیون

قانون گذاشتن گوشی بالای شش میلیون دیگه وارد نشه برو دیجیکالا رو ببین همه رو ناموجود زده

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم
اگه باعث و بانی اصلی رو بخوای خودمونیم. تا اناخابات میشه میدوییم میریم تا گرونی میشه میریزن بیرون دو ...

اره سکوتمون خیانت بخودمونه مجبوریم کنار بیایم من بفکرپسرمم ک ایندش چی میشه بااین وضع مملکت

من شوهر بیچارم ویزیتوره صبح تا شب رو موتور ازین فروشگاه ب اون فروشگاه میره تو این کرونا دیشب میگفت ...

شوهر منم از ٦ صبح ميره ٧ عصر مياد ماهي ٥ تومن اگه بدن بهش همش خرج ميشه اصلا انگار نه انگار پولي بوده

امروز پوشك خريدم خيلي حرص خوردم ديگه پوشك كه واجبه چرا انقدر گرون شده

اره سکوتمون خیانت بخودمونه مجبوریم کنار بیایم من بفکرپسرمم ک ایندش چی میشه بااین وضع مملکت

آینده رو ما میسازیم ادامه بدیم  به سر تو برف کردنامون اوناهم مثل ما سرنوشتشون تباه میشه

آینده رو ما میسازیم ادامه بدیم  به سر تو برف کردنامون اوناهم مثل ما سرنوشتشون تباه میشه

من امسال اولین سالم بود ک میتونستم رای بدم ک اصلا شرکت نکردم توانتخابات دیگه واقعا کم اوردیم ما حقوقمون کفاف شکممونم نمیده