2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با بنگاهی که صحبت کردم میگه ۶واسه سرمایه گذاری خوبه ۴پیشرفتشو کرده نظره شما چیه

راستش من دقیق نمیدونم. یکی از دوستام اونجا خونه خریده میگفتش مثلا فاز ۲ یا ۴ بهتر از ۵ یا ۶ انگار میگفت ب مرکز شهر نزدیکتره هر چی فاز کمتر باشه

دقیقا اطلاع ندارم  تو دیوار بزن پرند توی آگهی ها املاکی ها شماره گذاشتن به چندتاشون زنگ بزنید س ...

زنگ زدم عزیزم املاکیا که میگن ۶بهتره نمیدونم چیکار کنم

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون
نمیدونم والا من هنوز نرفتم ببینم انشالله ۴شنبه میخوام برم 

ن منظورم این بود ک اینکه میگید فاز ۶ یا فاز ۴ اسم محلتون هست ؟ بهش میگید فاز ؟ 

چون من شهرستانم پرسیدم

" آن گاه که دوست داری همواره کسی بیادت باشد....بیاد من باش که من همیشه بیاد توأم "   بقره آیه 152
راستش من دقیق نمیدونم. یکی از دوستام اونجا خونه خریده میگفتش مثلا فاز ۲ یا ۴ بهتر از ۵ یا ۶ انگار می ...

اهان ممنون عزیزم ❤️❤️

ن منظورم این بود ک اینکه میگید فاز ۶ یا فاز ۴ اسم محلتون هست ؟ بهش میگید فاز ؟  چون من شهرستان ...

منم نمیدونم عزیزم ولی اسم محل نیست فک کنم 

فاز 4 به مزکز نزدیک تره و امکانات رفاهی بیشتر دا ه فاز 6 ساخت و ساز بیشتره و در حال پیشرفت

آهان ممنونم گلم

" آن گاه که دوست داری همواره کسی بیادت باشد....بیاد من باش که من همیشه بیاد توأم "   بقره آیه 152