2777
2789
عنوان

چه جوری شوهرمونو خیلی حرف گوش کن کنیم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 83 پست
روش خوبیه 😁بابابزرگه من هنوز بعد از 50 60 سال زندگی بی اجازه بهجت جونش ابم نمیخوره 

اییییی واااای 

مردم از خنده 😂😂😂😂

خدا براهم حفظشون کنه 

کاش همه اونجور بودن

من از قیدت نمیخواهم رهایی
عشق ورزیدن ینی چجوری کلامی یا عملی اگر منظورت هر ۲ هست برای هر۲ مثال بزن

کلامی که هر جمله ی عاشقانه مثل یه دفعه بهش بگی زندگی چقدر باتو قشنگن عزیزم چه خوب که تو و دارم 

چه جمله ی تاثیر گذارده بلدی 

عملی که هنر یه زنه بغل کردن نوازش کردن سر موها و صورت بوسیدن از ناحیه گردن که حساس ترین جا برای آقایون و.....خیلی چیزای که تو خلوت و خصوصی خودتو همسرت هست ...هنرتو نشون بده نذار فکر کنه همیشه یه نواخت و یه جور هستی همیشه اون ازت درخواست می‌کنه رابطه رو یه بار تو برو نزدیکش کاری کن متوجه بشه چی میخوایی ازش 

مادرم ضربان قلب من است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو شرایطی براش لقمه می‌گرفتم و غذا میذاشتم دهنش خودش بعضی وقتا سرسفره دستمو میگیره میبوسه میگه بر ...

ببین من یجوری بودم اولا، که میومد عین این بچه لوسا خودشو ولو میکرد که من لقمه بدم دهنش، دریغ از یه تشکر،احترامو این چیزام که رو شاخش بود، کمتر از گل میگفتم قهر میکرد ،قیافه میگرفت، ولی خودش هیچ کدومو رعایت نمیکرد.

دیدم نه این ازین راها بری بدتر میشه، الان یجوری شده باید بهش محل ندم، قیافه بگیرم تا یکم به خودش بیاد😒😒ولی هنوز این اخلاق مضخرفو داره ک جلو جمع خیطم میکنه، میخام یجوری باشه جرات نکنه دیگه

اییییی واااای  مردم از خنده 😂😂😂😂 خدا براهم حفظشون کنه  کاش همه اونجور بودن

حالا مارو بگو هر روز انگار فیلم سینمایی میبینیم😁

واقعا دغدغه هاشون شیرینه و راحت اصلا مثه ما زندگیو به خودشون سخت نمگیرن

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
ببین من یجوری بودم اولا، که میومد عین این بچه لوسا خودشو ولو میکرد که من لقمه بدم دهنش، دریغ از یه ت ...

نه دیگه نشد روشتو اشتباهی انجام دادی جواب عکس داده با بی محلی جواب نمیده عادی باش اما با دامن کوتاه ،😂😂😂😂😂😂

مادرم ضربان قلب من است.
خخخخ بهجت جون کتکش میزد؟

الان که نمیزنه در جوونیشو نمیدونم البته بهجت جون ما معتقده از اون زرنگا بوده که شوهرو خوب تربیت میکنن😁

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید