2777
2789
عنوان

چه جوری شوهرمونو خیلی حرف گوش کن کنیم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 83 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو شرایطی براش لقمه می‌گرفتم و غذا میذاشتم دهنش خودش بعضی وقتا سرسفره دستمو میگیره میبوسه میگه برام لقمه بگیر امکان نداره روزی صد بار بغلم‌نکنه بوسم نکنه ...امکان ندارم بخوادکاری کنه یا بره با دوستاش بیرون اول ازمن اجازه نگیره یا منو توجریان کاراش نذاره پول یا کاری کنه بیرون بهم گزارش میده هرهفته منو بیرون می‌بره واسه خوش گذرونی مدام دور سرم می‌چرخه ،😂✋

مادرم ضربان قلب من است.
وا پس با شوهرت حرف نزنی نگی نخندی چ@فرقی با نامحرم داره اتفاقامن باشوهرم کم حرف بزنم فاصله میوفته ب ...

عزیزم ایشون گفتن احترام میذاریم بدشده پس بهتره عکس کارکنیم هرکس قلقی داره

ن عزیزم نسبت ب عموم خیلیییی زشته....عموم قدش۱۹۰اون ۱۵۰ عموم واقعا زیباست..ولی همه میگن این چیه گرفت ...

اهان خب ازون لحاظ😐

حالا اگ عموت پری دریایی بود کل دنیا میشدن زشت ک😆😆

میگم نکنه عموت محمدرضا گلزاری،چیزیه ما خبر نداریم؟

بعدم قد ۱۵۰ هم بد نیستا😁اون دختره هس خیلی بی بی فیسه اسمشو نمیدونم، قدش همون قدره ولی خیلی نازه

عشق ورزیدن ینی چجوری کلامی یا عملی اگر منظورت هر ۲ هست برای هر۲ مثال بزن

عزیزم اگه شوهرت ک از بیرون نیاد تو همش تو نی نی سایت نباشی و بری براش شربت بیاری و بهش توجه کنی و تو رابطه جنسی سنگ تموم بزاری شوهر همیشه مطیعته

الهی لحظه ای مارا به حال خود رها نکن  
ایول کتکو هستم😁

روش خوبیه 😁بابابزرگه من هنوز بعد از 50 60 سال زندگی بی اجازه بهجت جونش ابم نمیخوره 

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
اوووو این قدر خودشو از چشمم انداخته ک نمیخام ریختشو ببینم، چه برسه به ...😁😂😂خداخیرت بده خاهرت راه ...

ازاول ادرسو اشتباه رفتی عزیزم ازاول اینکار و میکردی الان دنبال راهکار نمیگشتی ،😂😂😂😂 انشاالله درست ترین راهکارو پیدا کنی 

مادرم ضربان قلب من است.

اینا همش بهانس مرد اگه خوب باشه همه جوره شما رو میخواد مگه تو دوران عقد با اخلاق شما آشنا نشد ؟ اصن اگه الان هم فهمیده اگه شما رو دوست داره باید همه جوره باهاتون کنار بیاد من به هیچ وجه راضی نیستم با همچین مردی زندگی کنم که بقیه رو به من ترجیح میده خب با همون بقیه زندگی میکرد چرا زن گرفت ؟  ولی اگه شما میخوای زندگی کنی باید کم غر بزنی ، حرف بزن ولی حرفئ که باب میلش باشه ، از خودت تعریف کن ، بهش نشون بده آخرسر فقط خودت براش میمونی 

عزیزم اگه شوهرت ک از بیرون نیاد تو همش تو نی نی سایت نباشی و بری براش شربت بیاری و بهش توجه کنی و تو ...

بعضی وقتا خجالت میکشم برم استقبال...چون خیلی خسته میشه تحویل نمیگیره ومنم بهم بر میخوره..البته بعضی وقتا