یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
روش خوبیه 😁بابابزرگه من هنوز بعد از 50 60 سال زندگی بی اجازه بهجت جونش ابم نمیخوره
درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
اینا همش بهانس مرد اگه خوب باشه همه جوره شما رو میخواد مگه تو دوران عقد با اخلاق شما آشنا نشد ؟ اصن اگه الان هم فهمیده اگه شما رو دوست داره باید همه جوره باهاتون کنار بیاد من به هیچ وجه راضی نیستم با همچین مردی زندگی کنم که بقیه رو به من ترجیح میده خب با همون بقیه زندگی میکرد چرا زن گرفت ؟ ولی اگه شما میخوای زندگی کنی باید کم غر بزنی ، حرف بزن ولی حرفئ که باب میلش باشه ، از خودت تعریف کن ، بهش نشون بده آخرسر فقط خودت براش میمونی