2821
2789
عنوان

لاغری هدفمند

| مشاهده متن کامل بحث + 137656 بازدید | 19070 پست
نوش جونت  آخ آخ همدردیم منم جدیدا پنجشنبه جمعه رو بد گند میزنم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بخدا اصلا نوش جونمم نمیشه انقد فکر و خیال میکنم کوفتم میشه میگم اه گند زدم خراب کردم زحمتم ب باد رفت حالا صب نیم ساعتم بکوب رقصیدم....اصلا راضی نمیشم شوهرم خونه باشه😑

با کمک تاپیک لاغری هدفمند باربی میشممم💪وزن اولیه ۷۸ وزن فعلی۶۷/۵😍😍😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بخدا اصلا نوش جونمم نمیشه انقد فکر و خیال میکنم کوفتم میشه میگم اه گند زدم خراب کردم زحمتم ب باد رفت ...

یعنی انگار خودمیا 

حالا پسرای من اهل صبونه نیستن مگر اینکه غذا باشا مثل الویه و کتلت اینا منم همیشه جمعه ها به شوهرم میگم دُنگتو خودم میدم فقط برو طباخی یه دست کله پاچه بزن ولی صبح جمعه با نون بربری و سنگک خونه نباش 😭😭جدیدا خودم زدم تو کار کله پاچه هر جمعه صبح کله پاچه داریم 😒😒😒😒

فکر کن بوی بربری داغ خدایی هرکی باشه مست میشه مگه میشه نخوری 

منم مثل خودت انقدر عذاب وجدان میگیرم

حالا چ تفاوتی داره بالاخره یکی میشه ی چالش میده رعایت میکنیم انشالله همه موفق باشن و ب هدفشون برسن🌷 ...

نمیدونم والا .آخه نیست خیلی رعایت میکنیم 😂😂😂😂البته خودمو میگم 

اره والا یکی یه چالش بذاره فقط بخوریم 😅😅😅😅

اندازه بند انگشته ؟؟؟ اون روغن جامده خالصه😂😂😂😂

😨😨😨

من خوب فردا میخواستم خوب بخورم الانم گشنمه اصلا من سوهان خور نیستم الان دیدم دلم خواست😥 😭😭😭😭 چرا انقدر شد ؟😱😭😭😭😭😭😭😭  تقصیر شوهرمه😡😡😡😡

یعنی انگار خودمیا  حالا پسرای من اهل صبونه نیستن مگر اینکه غذا باشا مثل الویه و کتلت اینا منم ...

اررره....اوه کله پاچه که کلی کالری داره تو دیگه چرا سپید؟

بگو برن بیرون پدرو پسرا صبونشون و بخورن خدایی یه وعده کله پاچه کلی وعده رو ب تنهایی حریفه....دیگه سنگک و بربری تازه هم که باشه آدم هرچی بخوره به جا سیر شدن اشتهاش بازتر میشه😑😑

😨😨😨 من خوب فردا میخواستم خوب بخورم الانم گشنمه اصلا من سوهان خور نیستم الان دیدم دلم خواست😥 😭 ...

اشکال نداره بابا شایدم من اشتباه میکنم هر سی گرمش میشه ۱۵۰ تا بنظرت سی گرم میشد چهارتاش یا کمتر 

اررره....اوه کله پاچه که کلی کالری داره تو دیگه چرا سپید؟ بگو برن بیرون پدرو پسرا صبونشون و بخورن خ ...

آره دیگه 

من که کل کله کله پاچه رو نمیخورم نهایتن ۵۰ _۶۰ گرم بشه گوشتاش ابشم دو سه ملاقه 

اینا مشکلی نیست که اون نونا که با کله پاچه میخورم فکر کنم تنهایی نصف یه سنگکو بخورم  درد من نونه 😂😂😂😂

نمیرن بیرون فقط غذاهای خودمو قبول دارن البته از وقتی کردنا اومده ها نا که قبل کرونا اینجوری باشن 

آره دیگه  من که کل کله کله پاچه رو نمیخورم نهایتن ۵۰ _۶۰ گرم بشه گوشتاش ابشم دو سه ملاقه  ...

😂😂😂...نوش جونت...آره امان از نون سنگک و بربری تازه که آدم و مست میکنه منکه عنان از کف میدم😂😂😂

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز