2777
2789
عنوان

سوتی های کلامی تا حالا دادین؟

324 بازدید | 29 پست

خانوما تا حالا سوتی کلامی دادین؟   بیاین بگین تا منم یادم بیاد

خَنًدَتوً با دٌنیا عَوَضً نِمیکٌنَمً دِلبَرً خوش خَنًدهً مَن  

وای فقط مامانم پشت تلفن به شوهر خواهرم میخواست بگه کد پستی به جاش گفت ک س پستی

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی خیلی😂😂😂همین دیروز میخاستم بگم ب تو چه گفتم ب چوچوتت😂😂😂دقیقا گفتم به چوچوتت

از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜
وای فقط مامانم پشت تلفن به شوهر خواهرم میخواست بگه کد پستی به جاش گفت ک س پستی

ای خداااا😂😂😂

از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜
ای خداااا😂😂😂

البته شوهر خواهرم هم اشنباه کت پستی شنید😆

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

یبار خواستم از ضرب المثل استفاده کنم خواستم بگم عشق پیری گر بجنبد سر به رسوایی زند گفتم عشق ک.. ی.. ر.. ی گر بجنبد....اصلا اطرافیان نمیدونستن بخندن یا به روشون نیارن حالا بابام داداشام دامادمونم بودن

یا قران !      

ولی بخت با ما یار بود شوهر خواهرم کت پستی شنید😆

بگو دیگه 

یادم نی.... اها میخواستم بگم مگس کشو بده. ب بابام گفتم مکس ک..س... رو بده😑😑.

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

تولد حضرت امام مجتبی امسال همبن چن وقت پیش بود🎀بعدش دختر خاله مامانم ب مامانم پیام داده بود مبارک گفته بود عیدو😜بعد منم تازه دندونام پر کرده بودم نمتونستم خوب حرف بزنم بعد جلو داداش و مامان و بابام گفتم مامان بیا دختر خا یه ات بهت پیام داده وااای داداشم فرار مرد بابامم زد اخبارو😜😂😂😂😂😂خودمم ک.... 

دخترخالم روز مرد زنگ زد به پدرشوهرش روزمرد رو تبریک گفت پدرشوهرشم درجواب بهش گفت همچنین!!!!

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

مهمون اومد میوه0اوردم براشون،براخودم نیوردم یکیشون گفت پس خودت چی؟ گفتم من10دقیقه پیش خوردم   & ...

برا خودتم بیار. اونجوری از گلو مهمون پایین نمیره😁😁

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند