2777
2789
من صبح ۷بیدارمیشم تا ۳سرکارم..میرسم خونه ناهار میخوریم ۴میخوابم تا۶..شبم ۱۱میخوابم..ولم کنن فقط میخو ...

نه عزیزم اینجوری که گفتی زیاد نبود خوابت خب صب هم که زود بیدار میشی ادم خوابش میاد دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا ۲۴ ساعت میخوابی؟ من دیروز خونه مادرشوهرم بودم ازصب خوابید تا شب شبم منو بزور اورده خونمون از دی ...

مثلا از دوازده شب میخوابم تا ده صبح 🙁

خواب روز ولی سردردم میکنه

دوست عزیزم واسه تشکیل قلب نی نی م دعا کن⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦
من ینی توانایی اینو دارم در شبانه روز ۲۳ ساعت بخوابم😢😐

واقعا دیگه بعدش سرحال میشی؟ شوهر من میگه زیاد خوابیدنی خیلی بیشتر خوابم میاد میبینی دوسه روزه خوابه 😑 هرکاریش هم کنم بیدارنمیشه

نه عزیزم اینجوری که گفتی زیاد نبود خوابت خب صب هم که زود بیدار میشی ادم خوابش میاد دیگه

اره صبح ی رب به ۷بیدارمیشم..خیلییی زجرمیکشم😓

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
واقعا دیگه بعدش سرحال میشی؟ شوهر من میگه زیاد خوابیدنی خیلی بیشتر خوابم میاد میبینی دوسه روزه خوابه ...

مگه میشه اصلا دوروز پشت سرهم خوابید 

نرسیده به دریا🏖                                                                           اسمم ساحل  
خوشبحالتون ولی فک کنم چون وقت ندارین خوابتون میاد اگه بیکار باشین دیگه خواب ندارین 

من بیکارم اتفاقا خوب میخوابم ولی ۲.۳ شب مبخوابم نهایت ۱۰ .۱۱ بیدارم حالا خانوادم میگن خیلی میخوابم درحالیکه بیکارم دیگه ولی این دیگه خیلی اعصابمو بهم رخته