2777
2789

ما میخواییم خونمونو بفروشیم روش یکم بذاریم یه جای دیگه بخریم ولی شوهرم مخالفه میگه بفروشیم تا بخواییم بخریم قیمتها رفته بالا نمیتونیم بخریم موندیم چیکار کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگه خیلی ریسکه اول پیدا کنین جاییو بعد بفروشین

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

خب اول برو خونه ببین بیعانه بده یا قولنامه کن بعد ک خونتو خریدی مطمین شدی اونو بزار تو فروش تا اینو بفروشی پولشو جور کنی بدی بهتره تااینکه ریسک کنی اول بفروشی بعد بخری 

ما تازه خریدیم . شوهرت راس میگه ببین تا معامله جوش بخوره و پول دستتون بیاد 45 روز گذشته درحالیکه قیمتا داره روزانه بالا میره..بعدش ممکنه به زحمت بتونی همونی که داشتی رو بخری

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55

همینه واقعا، ما الان دو ماهه دنبال خونه ایم، تو خمین فاصله کلی قیمتا بالا رفته. اصلا خونه خوب ندیدیم. همش خونه های درب و داغون گذاشتن واسه فروش که آدم دلش نمیاد اینهمه پول پاش بده. شانسی که آوردیم خونمون رو نفروختیم. نمیدونم دیگه هیچوقت شرایط استیبل میشه یا نه، ولی ما خونه امون رو قبلا  تو شرایط  رکود خریده بودیم خیلی آرامش داشتیم. الان اعصاب برامون نمونده. امشب قیدش رو زدیم کلا

عزیز دلم خونتون و بزارید بنگاه تا مشتری پیدا نشده دنبال خونه بچرخید طول میکشه تا یه خوبشو پیدا کنید همین که پیدا کردید حرف هاتونو بزنید این خونه فروش میره پول اونجارو میدید تا شما پیدا کنید این ور هم فروش میره تا یه حای خوب پیدا نکردی با قیمت خوب تفروش خونت میره پول هم میمونه دستت بدون خونه هم میشی باید بری مستاجر

هرکسی که میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۸ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم. البته برنامه درسی و ورزشی و حتی برای تنظیم روتین زندگی و رسیدن به اهداف هم بهتون داده میشه♡