2777
2789

بچه یکی از اقواممون مریض بود همش گلاب به روتون بالا میاورد منم یه شب خونشون بودم صب از گلو درد و تهوع و سرگیجه شدید نزدیک بود دیگه از حال برم خلاصه روز بعدش بدن درد شدید از سر تا نوک انگشتای پام داشتم و دلپیچه و معذرت میخوام اسهال و استفراغ خیلی شدید تا سه روز طول کشید دکتر نرفتم و کل سه روز رو چیزی نتونستم بخورم و خواب بودم فقط دستشویی میرفتم الان بعد پنج روز حالم خوب شده ولی کلا هیچ بویی حس نمیکنم حتی بوی اسفند و کباب اما از بینی نفس میکشم به نظرتون چرا اینطوری شدم تا کی طول میکشه؟

من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب نمیرفتی خونه اقوام!!!!!!!😐😐😐😐😐😐

قرنطینه برای اینه که مریض نشید 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

من علائم دیگه رو نداشتم فقط بویایی کامل رفته بود با خوردن 

شلغم ولبو پخته.

سیر

آب هویج

ابلیموی تازه

شربت عسل و آبلیمو

اب پرتقال شیرین

همینارو خوردم کامل خوب شدم. بیشترین تاثیر مال شلغم بود. خیلی بد بوعه ولی خیلی مفیده.

احتمالا کروناست دیگه خودتو قرنطینه کن.تورو خدا مواظب باش کسیو ممریض نکنی.مایعات گرم بخور.اویشن و گلاب بخور

ویتامین سی انشالله زودتر خوب میشی.نگران نباش بعد چند وقت برمیگرده

خوب نمیرفتی خونه اقوام!!!!!!!😐😐😐😐😐😐 قرنطینه برای اینه که مریض نشید 

خونه نداشتم 🤪خیر سرم الان اومدم خونه اجاره ایم⁦🤦🏼‍♀️⁩⁦🤦🏼‍♀️⁩⁦🤦🏼‍♀️⁩⁦🤦🏼‍♀️⁩خاک تو سر من واقعا 😭😭😭😭

احتمالا کروناست دیگه خودتو قرنطینه کن.تورو خدا مواظب باش کسیو ممریض نکنی.مایعات گرم بخور.اویشن و گلا ...

پس چرا خوب شدم چرا بدن درد ندارم