2777
2789
عنوان

زبان بعد از انگلیسی

97 بازدید | 8 پست

می خوام به غیر از انگلیسی زبان دیگه ای هم یاد بگیرم و مد نظرم آلمانی یا فرانسویه،دلیل خاصی هم برای اینکه میخوام یادبگیرم ندارم فقط به ممکنه در آینده برای پیشرفتم خیلی خوب باشه،خودم هم زبان فرانسوی رو دوست دارم،لطفا حتما دلیلتون رو هم ذکر کنین،ممنون

تعداد رای : 10
نظرسنجی
آلمانی
2
20%
فرانسوی
8
80%

دلیلش اینه که المان تعصب بیشتری دارن

با فرانسوی ها میتونی انگلیسی هم ارتباط برقرار کنی

ولی المان زبانشونو باید بلد باشی

و خب رتبه کشورش هم از بعضی لحاظا بالاتره مثلا مهاجرت

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون،زیاد احتمال مهاجرت نمی دم برای امتیاز های قبولی داوری و مربیگری فعلا مدنظرم تا ببینیم چی میشه،ولی علاقه زیادی به زبان فرانسه دارم و از کلماتشون خیلی خوشم میاد اما بابام میگه حتما تحقیق کن،حس میکنم نظر مادر و پدرم رو آلمانیه،بدم نمیاد اصن نمیدونم چجوری هست😅

فرانسه 

)البته من بودم عربی )

چون به غیر از فرانسه جاهای دیگه ای هم تو دنیا فرانسوی میحرفن

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
کلاس میری عزیزم؟ یا خودخوان شروع میکنی؟

می خوام کلاس ثبت نام کنم ولی احتمالا زیاد مهلت ندارم برای پرداخت شهریه فکر کنم حدود یه هفته،نمی خوام این ترم عقب بیوفتم البته به نظرم کلاسای آنلاین زمان خوبیه که ببینم با این زبان اوکیم یا نه