2777
2789
عنوان

خواهرای شوهرم نقشه کشیدن منو بزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 20048 بازدید | 475 پست

ببخشید ولی با چه خانواده گوهی وصلت کردی 

انقدر بدبختی که بااین همه توهین و تحقیر موندی ؟ 

عقل نداشتی وقتی رفتی قهر به شوهرت بگی خونه رو جدا کنه تا بیای ؟ 

ببخشید اما هرچی سرت میاد حقته ؛ خودت عقل نداری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه چن ماهیه عروسی کردم ۱۶ سالمه 

شب عروسیم همینا پاشونو  از عمد گذاشتن رو لباسم منم برگشتم تو جمع چنصد نفره جیغ و داد و فحش کشش کردم  

هیچکس جرات نداره چه از خوانواده خودم چ شوهرم بهمون بگن بالا چشمتون ابرو سوگلی مادر سوهرمم هستم چون احترامش میذارم 

والا ادم باید خشن باشه من جات بودم میگرفتم کتکشون میزدم 

باز رفت و امد ها شروع شد ولی من دیگه غذامو یکی نکردم حالا داستان ازین جا شروع میشه گدشت و گذشت تا ...

شوهرت خیلی بی عقله خیلی

طلاق بگیر

اون حتی توی اون موقعیت هم ابروی خواهرش رو ترجیح داده

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
باز رفت و امد ها شروع شد ولی من دیگه غذامو یکی نکردم حالا داستان ازین جا شروع میشه گدشت و گذشت تا ...

الان شوهرت چی میگه؟ تصمیم خودت چیه؟

خانوادت حمایتت میکنن؟

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

چقد تو بی زبونییییییی ... وای خدایا به مرز ترکیدن رسیدم 🤤

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .