2777
2789
عنوان

خواهرای شوهرم نقشه کشیدن منو بزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 20048 بازدید | 475 پست
حالا که دعات انقد زود میگیرع بگو هرکی منو برنه دستش قطع بشه اونجوری بوسشم کنی حلالشم کنی دستش از او ...

من اصلا معنی این مدل حلال کردنا رو نمی‌فهمم والا خدا هم قهرش گرفته تو دیگ چرااا اخه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز رفت و امد ها شروع شد ولی من دیگه غذامو یکی نکردم

حالا داستان ازین جا شروع میشه

گدشت و گذشت تا اینکه پدرو مادرشون رفتن دهاتشون اب و هوا عوض کنن

یکی از خواهرشوهرم با شوهرش مشکلی داره چهارساله خونه باباشه ولی طلاق نگرفته و موند خونه و نرفت و هرروز میره بیرون یک دو شب میاد منم شوهرم زنگ زد به باباش گفت اینجوری شده و باباش به دخترش زنگ زده بود و بسته بودش به فحش اینم اومد جلو درخونه من حمله به سمت من که تو ج..ده زنگ زدی به بابام شوهرمم گفت عفرینه من زنگ زدم اونم میگفت نه ج..ده خانم یادت داده و شوهرمم زد تو دهنش و پرتش کرد بیرون اونم رفت جلو در که ای مردم عروس ما ج..ه است و خرابه و از ج... خونه اوردیمش و طلاهای منو دزدیده همه رو جمع کرد منم گریه اصلا در باز نکردم الانم با گریه مینویسم به امام رضا من اصلا طلاهای اینو ندیدم که بخوام دست بزنم و شوهرمم نرفت بیرون گفت بی حیاس نمیتونم باهاش درست کنم بعد شب ساعت سه شب رفته بود جلو در خونه بابام به دروغ که اره دخترت داره بابای منو فحش میده و مردم زنگ زدن 110

اعصابم خرد شد ترجیح میدم تاپیکو ترک کنم تا سکته نکردم

اسی عزیز ایشالله خدا به دلت آرامش بده و از دست این قوم راحت شی!

به هر کس که مینگرم در شکایت است!                        در حیرتم لذت دنیا به کام کیست؟🌻🌈🌸

چرا طلاق نمیگیری؟

این همه تحقیر شدی

چرا هیچ وقت به خانوادت چیزی نگفتی

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

اینایی ک میگی راسته؟گوشیتو میگرفتی میذاشتی رو ضبط چند روز رو ضبط میکری یاحتی فیلم میگرفتی وای خدای من تو اون احمقارو چطور تحمل کردی اون زندگی بود ک تو برای داشتنش خوتدو انقدر عذاب دادی 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
باز رفت و امد ها شروع شد ولی من دیگه غذامو یکی نکردم حالا داستان ازین جا شروع میشه گدشت و گذشت تا ...

بهتره خونت رو عوض کنی پشت قباله  ازواجت نوشتن ک حتما بشینی بالا سر مادرشوهر

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.