2777
2789
عنوان

خواهرای شوهرم نقشه کشیدن منو بزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 20049 بازدید | 475 پست

اگر میدونی  خانواده شوهرت  دست ازکاراشون  برنمیدارن 

با شوهرت برین مستقل خونه بگیرین  نمون خونه مادرشوهرت  

اگر شوهرت راضی نشد یک بزرگتر یا یک مشاور باهاش منطقی  صحبت کنه متقاعدش  کنه 

بالاخره شما به امیدی ازدواج کردید  دوست دارید  آرامش  داشته باشید

یا اگر میتونی  کاری کن مادر شوهرت وپدرشوهرت طرفدارت  وپشتت باشن اون وقت نمیزارن خواهر  شوهرات  اذیتت  کنن

زندگی را نفسی است ارزش غم خوردن نیست ،آنقدر سیر بخند تا که ندانی غم چیست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر میدونی  خانواده شوهرت  دست ازکاراشون  برنمیدارن  با شوهرت برین مستقل خونه ب ...

این مادرشوهرشم ک افریته اس بعد تو میگی اونا پشتش باشن

آرزو هاتو بغل کن تا خداهست زندگی هست💓  حواستان باشد !اینجا خیلی زود ، دیر می شود !جایی که همه چیز تاریخ مصرف دارد ؛حتی آدم ها ، حتی رابطه ها ...این روز ها کسی حال و حوصله ای برایِ غرور و قهرهایِ طولانی ندارد !باید مراعات کرد ، باید مراقب بود ، قبل از این که دیر شود !آدم هایِ خوبِ زندگی تان را سنجاق کنید به دایره ی اولویت و حواستان ،و روابط عاطفی و شخصی تان را لحظه ای به حالِ خود رها نکنید !به خاطرِ خودتان می گویم ...زمانه ی خوبی نیست !مبادا چشم باز کنید و ببینید ، همان کسی که تا دیروز برایتان جان می داد ؛غریبه ترین آدمِ دنیایتان شده !آدم هایِ امروز ، راحت عوض می شوند ،راحت تغییر مسیر می دهند ،و خیلی راحت ، فراموش می کنند !به آدم هایی که هنوز خوب مانده اند ؛نه بهانه ای برایِ تغییر بدهید ،نه فرصتی برایِ بد شدن !مراقبِ دلبستگی هایتان باشید ...

استارتر عزیز، اینو بدون همیشه سکوت و دم نزدن علامت و نشانه ی خوبی نیست. اگه شوهرت از نظر مالی کم داشت سکوت و رعایت حالش، یه نشانه و خانمی ترو میرسوند تو اون مقطع، ولی تو اینجا و این موارد باید قانونی و مودبانه نه مثل اونا معذرت میخام وحشیانه، حقتتو از حلقومشون بکشی بیرون و بدونی که حق گرفتنی هست نه دادنی. این حق شماست که تو ارامش باشید. این حقو ازت گرفتن برو قانونی پس بگیر. 

من من😠دلم میخواد خواهرشوهرا و مادرشوهره الان دم دستم بودن دهنشونو جرررر میدادم😁

عزیزم خواهرای شوهر نه خواهر شوهرا😂خواهرو جمع ببند نه شوهرو 😂

آرزو هاتو بغل کن تا خداهست زندگی هست💓  حواستان باشد !اینجا خیلی زود ، دیر می شود !جایی که همه چیز تاریخ مصرف دارد ؛حتی آدم ها ، حتی رابطه ها ...این روز ها کسی حال و حوصله ای برایِ غرور و قهرهایِ طولانی ندارد !باید مراعات کرد ، باید مراقب بود ، قبل از این که دیر شود !آدم هایِ خوبِ زندگی تان را سنجاق کنید به دایره ی اولویت و حواستان ،و روابط عاطفی و شخصی تان را لحظه ای به حالِ خود رها نکنید !به خاطرِ خودتان می گویم ...زمانه ی خوبی نیست !مبادا چشم باز کنید و ببینید ، همان کسی که تا دیروز برایتان جان می داد ؛غریبه ترین آدمِ دنیایتان شده !آدم هایِ امروز ، راحت عوض می شوند ،راحت تغییر مسیر می دهند ،و خیلی راحت ، فراموش می کنند !به آدم هایی که هنوز خوب مانده اند ؛نه بهانه ای برایِ تغییر بدهید ،نه فرصتی برایِ بد شدن !مراقبِ دلبستگی هایتان باشید ...
عزیزم شما که اینهمه صبوری کردی، برو خواهرا یه بار دسته جمعی بزننت😶 بعد برو پزشک قانونی شکایت کن و پ ...

ازشون میترسم خیلی بی حیان میترسم ببرنم وسط خیابون بی ابروم کنن 

شوهرم میره در قفل میکنم باخوذش میرم با خودش میام

دلتون نسوزه واسه اسی مظلوم ب اندازه ظالم مقصره 

چرا چرت میگی از خودتون حدیث در میارین و نسخه می‌پیچین   

عضو گروه قرمز❤️(کاهش وزن بالا ۲۰ کیلو )وزنشروع ۹۵❤️وزن فعلی۹۳❤️وزن هدف ۶۰❤️ان شاءالله
استارتر عزیز سند ازدواجتو باید ببری ...نه سند اموال شوهرتو

میدونم عزیزم 

من برم دادگاه برا مهریه باید نشون بدم که شوهرم مال داره 

اینظوری برمیداره سریع اموالشو به نام مادرش میکنه دست من می مونه توئ حنا بعدم میگه هیچی ندارم بدم

خانوادم حمایتم میکنن  شوهرم تا دیروز میگفت ازین جا میریم ولی بعد اززنگ مادرش هار شده حالا اون ...

نمون عزیزم

خودت رو نجات بده

از خواهرشوهرت هم میتونی شکایت کنی

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
میدونم عزیزم  من برم دادگاه برا مهریه باید نشون بدم که شوهرم مال داره  اینظوری برمیداره ...

یه وکیل درست درمون بگیری نمی ون بپیچونی بهت می گه چیکار کنی 

اشتباه نکن این زندگی اینجور که می گی درست بشو نیست 

سر این‌که چرا همالی او نارو نمیکنه بیچاره جاریم یکم تپل تا بیاد تکون بخوره دو تا یی زده بودنش پسر او ...

خدا لعنتشون کنه اخه یعنی چی 

یکی با دختر خودشون این کارو بکنه چی کار میکنن

خدایا شکرت😘😍