2777
2789
عنوان

سونو ان تی 😢🤕

251 بازدید | 18 پست

سلام خانما امروز سونو ان تی انجام دادم سن جنین 11هفته و یک روز بود . ان بی دیده نشد .کیست هم نوشته رویت شد نگفت کیست کجاست خیلی ناراحتم بعد نوشته توصیه میشود امینوسنتز .امینوسنتز دیگه چه چوریه یکی دل داریم بده 😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آمینو سنتز درواقع بیشتر بخاطر گرفتن پول 😐😐 حداقل ۲.۵ هزینش. نگران نباش انشالله هیچی نیس. من خودم سلفری دادم اونم ۲.۵ خداروشکر مشکلی نبود. خود خانم اونجا هم گفت ۹۹ % معمولا جوابا خوبه

ان تی چند بود؟

یک هفته دیگه جواب ازمایش ان تی میاد . کی باید برم سل فری ؟ گفت سنش کمه وقت هست برای تیغه بینی ،عدد ا ...

از دکترت بپرس،دیگه انقدر سل فری دقیق ک کمتر از آمینوسنتز بخاطر ریسکش استفاده میکنن،چرا زود رفتی میذاشتی ۱۲ هفته ت تموم بشه

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
خوب خداروشکر ان تی خیلی خوب بوده. من ان تی ۱۳ هفته و سه روز رفتم. از دکترت بپرس اگه اوکی. بجاش سلفری ...

ازمایش خون بهتره . حالا منتظر جواب ازمایشم تا چند هفته سل فری انجام میدن ؟ 

ازمایش خون بهتره . حالا منتظر جواب ازمایشم تا چند هفته سل فری انجام میدن ؟ 

از الان تا ۱۶ هفته بهتره بری. آره آزمایش خون ساده که لازم نیس ناشتا باشی. آمینو سنتز شاید یکم اذیت بشی. این راحتتره. جنسیت هم مشخص میشه

از دکترت بپرس،دیگه انقدر سل فری دقیق ک کمتر از آمینوسنتز بخاطر ریسکش استفاده میکنن،چرا زود رفتی میذا ...

راستش چند جا خواستم نوبت بگیرم ندادن شهر ما هم یدونه سونو بیشتر نیست گفتم زود تر نوبت بگیرم اما منشی گفت بیا حتی به دکتر هم گفتم اما انجام داد 

ممنون برام دعا کنید خیلی نگرانم 

اصلا نترس. من خودم رفتم چون دکترم بیشتر گفت. از اول که رفتم ازمایشگاه به خودم گفتم مطمئنم سالم. توهم نیتت همین باشه. 😊😊 خواهرمم چندسال قبل آمینو سنتز داد اوتم خوب بود. تازه چهل سالش بود...