2777
2789

سلام خانما عصر بخیر

چند روز پیش تاپیک زده بودم در مورد آزمایش اسپرم ( که دستتون درد نکنه ترکوندین  

جوابش که اومد دیدیم ۹۵ میلیون اسپرم داره و تحرکتش ۵عه 😔 بردم واسه دکترم یه معرفی نوشت واسه یه دکتر اورولوژی بعد معاینه گفت واریکوسل خفیفه ولی محض احتیاط برو سنو رنگی مطمئن شم... اینم رفت دیدیم ننیجش شد واریکوسل شدید سمت چپ... دکترم گفت باید عمل کنم وضعت وخیمه .

شوهرم یه دوست گیاه پزشک داره گفته بیار زالو درمانی کنم ، نری عمل ، عمل کلی عوارض داره ، عفونت داره ، نگهداریش سخته .... و کلی مخشو پر کرده... دیگه از اون روز هر کاری کردم گف نه من عمل نمیرم

امروزم بدون اطلاع من رفته زالو انداختن رو اون ناحیه... 

بعد که زالو انداخته دوستش بهش گفته تا یه سال نباید اقدام برای بچه دار شدن بکنی چون بچه ناقص میشه 😭 

بخدا دلم خونه ، چرا این مردا انقد نادونن 

شوهرت خونش حلاله

😂✋ من به هیچکدوم تون نظر ندارم دخترم ⁦👸            ⬇️ پسرعمو جان یا میای منو میبری به خونه تون یا میام تورو میبرم به خونمون تامام 🙅جون مادرت بیا ازدباج کنیم دیگه خب؟👰🤵❤️❤️🍃  صلوات محمدی پسند ختم کن ببینم بلدی😐🙄 #جاریتونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ووییییی ما زالو رو صورتمون نمیتونیم بندازیم اون رفته زالو انداخته اونجا

چقد دهن بینه شوهرت بگو مثلا دکتر نمیفهمه دوستت میفهمه چی برات خوبه 

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍

عزیزم منم با وجود واریکوسل شوهرم دقیقا ماهی که میخاست بره عمل باردار شدم توکلت به خدا باشه

اتفاقا منم میخاستم شوهرمو بفرستم زالو درمانی اتفاقا خیلیا هم همون ماه یا ماه بعدش باردار شدن و سالم اون الکیه تا یه سال اقدام نشه 

فقط زالو رو اون ناحیه دارم تصور میکنم  دو تا شومبول

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا