2777
2789
عنوان

خانومایی که سقط کردن میشه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درد داری نشستی پای نی نی سایت؟!!!

چیکارکنم بیمارستان هم برم میگن برو دکتر خودت دکترم هم منشیش بداخلاقه بمیری هم وقت نمیده

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته
نگرانی نداره که. ب خدا توکل کن انشالا فردا برو پیش دکترت که خیالت راحت بشه

پناه برخدا آخه واسه دخترم هم اینطور بودم اما37هفته بودم زود دادنم اتاق زایمان همون دردی که واسه دخترم کشیدم الان دارم میکشم

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته
من ۲۲هفته چند روز ترشح صورتی داشتم بعد افتادم به خون ریزی شدید  در این نامنظم پریودی داشتم آخر ...

وای عزیزم قطعا خیلی درد کشیدی من اصلا پریودیم نامنظم نبوده نمیدونم چرا اینطور شدم

ای وای حتما برو دکتر 

شوهرم سرکار یکساعت دیگه برگرده میرم بیمارستان ضربان قلب بگیرن دکترم هم زنگ زدم گفت فردا ساعت4بیا

وای عزیزم قطعا خیلی درد کشیدی من اصلا پریودیم نامنظم نبوده نمیدونم چرا اینطور شدم

آره درد آور بود 

منظورم درد پریودیه  

درد  نامنظم نداری؟

درد کمر و لگن و زیر دل. بعد ول کنه آروم بشی

استرس نداشته باش مامان جاننن  خدا مواظبشه بعدم سرچ کن ببین تاپیکای با موضوع شما چه راه حل های ...

ممنونم اصلا استرس ندارم درد مگه میزاره یه چیزی فک کنم گفتم شاید نی نی سایت یکی تجربه داشته باشه من الان18هفته ام احتمال سقطم کمه میگن