2777
2789
عنوان

ختنه

96 بازدید | 11 پست

سلام مامانا امروز روز سومیه که پسرم رو ختنه کردم دیروز خیلی راحت پاشو می بست  ولی امروز پاشو حتی بهم نزدیک هم نمیکنه التش هم یکم قرمزه و یه کم ترشح زرد هم داره ایا طبیعیه؟؟

پسرم ۱۳ ماهشه

97.7.7 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🥰                                                  بعد از کلی انتظار مادرشدم🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم خیلی استرس دارم

ببرش دکتر ترشح فک نکنم طبیعی باشه پسر من ک نداشت با چی ختنه کردی

همیشه اون بیشعوری باش که همه مواظبن براش سو تفاهم پیش نیاد نه اون مهربونی که همه دلشو میشکنن
ببرش دکتر ترشح فک نکنم طبیعی باشه پسر من ک نداشت با چی ختنه کردی

حلقه بعدظهر میبرمش

97.7.7 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🥰                                                  بعد از کلی انتظار مادرشدم🥰
حلقه بعدظهر میبرمش

حتما ببرش من روش سنتی ختنه کردم خیلی راحت بود بعد پانسمان دوبار جیش کرد پانسمان افتاد و تمام

همیشه اون بیشعوری باش که همه مواظبن براش سو تفاهم پیش نیاد نه اون مهربونی که همه دلشو میشکنن
چرا انقد دیر ختنه کردی 

من از ۴۰ روزگی دنبال باباشم اون میگفت کوچیکه بزرگ بشه بعدالانم به زور راضی شد

من از ۴۰ روزگی دنبال باباشم اون میگفت کوچیکه بزرگ بشه بعدالانم به زور راضی شد

نه الان بنظرم سن بدیه البته مبارکش باشه در کل گفتم من تجربه خودم پسرم ۱۲ روزش بود هیچی نفهمید بعد از یه ماهگی هشیار تر شد کمتر میخوابید