نفس٩ مدیر عضویت: 1396/12/17 تعداد پست: 412 عنوان آیا کیت تخمک گذاریم مثبته؟؟+ عکس | مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 17 پست دوره هام ۲۷ روزه هس. روز چهاردهم پریودیمه و بالاخره خط تست پررنگ شد. بنظرتون فردا بازم کیت بزنم از این هم پررنگتر میشه؟؟اونایی که با کیت متوجه تخمگ گذاری شدن و باردار شدن چن روز کیتشون پر رنگ نشون دار؟؟ خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت 1399/04/16 | 12:42 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نفس٩ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/17 تعداد پست: 412 عزیزم من خودم کیت تا حالا استفاده نکردم ولی تو اقدامم.دوستم همین ماه سه بسته کیت خریده بود انقد زد ت ... دو سال پیش با زدن کیت روز تخمک گذاریمو فهمیدم و اقدام کردم. سه روز پشت هم مثبت بود. چن ماهه که فقط یه روز مثبت میشه حالا نمیدونم تخمک گذاری دارم یا نع خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت
نفس٩ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/17 تعداد پست: 412 معمولا چهار پنج ساعت یبار میزنن..حالا شما بزن ببین چجوری میشه چشم ممنون که جواب دادین خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت
نفس٩ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/17 تعداد پست: 412 عزیزم فردا دیره،۷ ساعت بعد دوباره تکرارش کن عصر دوباره تست میکنم 😘 خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت