2777
2789
عنوان

آیا کیت تخمک گذاریم مثبته؟؟+ عکس

160 بازدید | 17 پست

دوره هام ۲۷ روزه هس. روز چهاردهم پریودیمه و بالاخره خط تست پررنگ شد. بنظرتون فردا بازم کیت بزنم از این هم پررنگتر میشه؟؟

اونایی که با کیت متوجه تخمگ  گذاری شدن و باردار شدن چن روز کیتشون پر رنگ نشون دار؟؟

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

پر رنگه عزیزم

علائم تخمک گذاریت چطوریه؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن باید خط دوم پررنگ تر از اول بشه اگه فردا کمرنگ شد امروز تخمک گذاریته

عزیزم هر ماه که کیت میزنم خط تست پر رنگتر از بالایی نمیشه  . بنظرت تخمک گذاری ندارم؟

فقط ترشح تخمک گذاری دارم

بنظرم امشب اقدام کن 

چ جالب من و شما باهمیم تقریبا من فردا ۱۴موعودمه؟

قرص مصرف نکردی؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
عزیزم باس هر دو پر رنگ باشن بعد چن تا دیگه بزنی هر وقت کم رنگ کم رنگ شد طوری که بزور دیده میشد بهتری ...

از من بیشتر از این تا حالا پررنگ نشده 😔

بنظرم امشب اقدام کن  چ جالب من و شما باهمیم تقریبا من فردا ۱۴موعودمه؟ قرص مصرف نکردی؟

امروز چهاردهم موعودمه و دیروز اقدام داشتیم. ان شاءالله همین ماه هر دومون باردار بشیم

امروز چهاردهم موعودمه و دیروز اقدام داشتیم. ان شاءالله همین ماه هر دومون باردار بشیم

انشالله عزیزم

خب اشکالی نداره خداروشکر کن حداقل دوخط شده...بازم بزن روزی دوتا ببین کی کمرنگ میشه.اگه برات جنسیت مه ...

یکی دیگه عصر بزنم ببینم چی میشه. شما با کیت اقدام داشتین؟ چن روز کیت مثبت بود؟

یکی دیگه عصر بزنم ببینم چی میشه. شما با کیت اقدام داشتین؟ چن روز کیت مثبت بود؟

عزیزم من خودم کیت تا حالا استفاده نکردم ولی تو اقدامم.دوستم همین ماه سه بسته کیت خریده بود انقد زد تا کمرنگ شد خط دومی و یجورای محو شده بود بعد اون اقدام کرد چن بار خداروشکر باردارم شد.

عزیزم فردا دیره،۷ ساعت بعد دوباره تکرارش کن

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست