2777
2789
عنوان

ضخامت آندومتر

126 بازدید | 5 پست

سلام.دوستان کسی تا حالا بوده ضخامت آندومترش بیشتر از حد معمول باشه.من بعد اینکه خارج رحمی باردار شدم و جراحی کردم.۲۰روزه پریودم رفتم سونو گفتن ضخامت آندومترت بالاست

شهید ابراهیم هادی، تو رو به جون مادرت حضرت زهرا قسمت میدم که همین الان که دارم این امضا رو می نویسم باردار باشم یه بارداری سالم و بی خطر که نتیجه ش فرزند سالم و صالح و عاقبت بخیر و محبت اهل بیت باشه. حاجتم رو بده و دلم رو نشکن تا شکایتت رو روز قیامت حضرت زهرا نبرم
ی سوال ایا تو بارداری خارج از رحم بی بی چک نشون میده .?????????لطفا راهنمایی کنین  من تاخیری ب ...

من مثبت شد

شهید ابراهیم هادی، تو رو به جون مادرت حضرت زهرا قسمت میدم که همین الان که دارم این امضا رو می نویسم باردار باشم یه بارداری سالم و بی خطر که نتیجه ش فرزند سالم و صالح و عاقبت بخیر و محبت اهل بیت باشه. حاجتم رو بده و دلم رو نشکن تا شکایتت رو روز قیامت حضرت زهرا نبرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترکید پستت اهل کجایی گلم

تو هم مثه من خارج رحمی داشتی حالا بعد عمل ضخامتت بالاس؟