2777
2789
عنوان

کیا وضعشون مثل منه؟

125 بازدید | 4 پست

امروز بعد از پنج ماه قرنطینه با اینکه بدجوری وسواس دارمو میترسم تصمیم گرفتم برم واسه تولد دوستم تا یه کادوییو برگردم

کلی اینترنتو زیرو رو کردم تا چیزیو ک میخواستم پیدا کردم ( قراره موقع کنکور ک دیدمش بهش بدم)

دیشب از استرس بیرون رفتنم خوابم نبرد هی خانوادمم گفتن نترس چیزی نیس این همه آدم با رعایت نکات بهداشتی دارن زندگی روزمرشونو میگذرونن آدما ک نمیتونن زندگی خودشونو مختل کنن وفلان

الان داشتم حاضر میشدم یهو گفتن نرو خطرناکه اصلا تو این وضعیت هیچ خریدی غیر از خوراکی نباید انجام بدی بشین تو خونه اصلا انگار ن انگار تا دو دقیقه پیش داشتن اون حرفارو میزدن از این رو ب اون رو شدن

دردمو ب کی بگم ک اصلا عامل محدودیت و وسواس فکریم خانوادم هستن همیشه خدا (بغیر از زمان کرونا) یه دیوار کشیدن دورم واسه همینه ک از عالمو آدم عقب افتادم

اینترنتی سفارش بده

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ماسک بزن ضدعفوتی برداربرونترس ولی زیادنگرد یکی دوجابروزودبخربرگرد 

والااوناانگاربیشترازکرونانیست که نمیخوان بری بیرون همینجوری توذاتشونه تورومحدودکنن

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
عزیزم ماسک بزن ضدعفوتی برداربرونترس ولی زیادنگرد یکی دوجابروزودبخربرگرد  والااوناانگاربیشترازک ...

بخدا قرار بود بابام با ماشین منو ببره در مغازه منم دو دقیقه خرید کنمو برگردم در کل نیم ساعتم نمیشد

همش بخاطر ترساشون منو محدود میکنن

تمام اطرافیانم ذهنشون بازه با اینو اون معاشرت میکننو پیشرفت میکنن اونوقت اینا منو محدود میکنن بعدش تو سرم میزنن ک چرا پیشرفت نمیکنی و منزوی هستی