سلام بچه ها من حدوده ۱۰ روزه که پریودم عقب افتاده اول بی بی چک گذاشتم یه جوری شد یعنی دوتا خط اومد که یکیش سفید بود اون یکی قرمز ، داروخونه گفت این یعنی مثبت و احتمالش هست باردار باشی بعد دوباره بی بی زدم منفی شد رفتم آزمایش منفی شد امروز دوباره بی بی چک زدم مثبت شد این یعنی چییییی؟؟؟ بخدا گیج شدم یکی کمک کنه تروخدا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درد شدید تخمدان چپ درحدی ک نمیتونستم تکون بخورم واژنمم تیر میکشید اینا علائم اصلی علائم پریودیم ک جدا بود پریودم نشدم تا امپول زدم ولی ی دوره ال دی خوردم خوب شدم
مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍