2777
2789
عنوان

بچه ها تا حالا کسی بی بی چکش مثبت شده ولی آزمایشش منفی باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی بی چکات بعد چند دقیقه مثبت میشن؟

اونی ک تو داروخانه بوده قطعا از بی بی چک چیزی نمیدونستع ک خط سفید رو ب شما گفته بارداری😑😕

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
عزیزم .اگر کیست یا پلی کیستیک داسته باشی بی بی چک مثبت کاذب میزنه .ازمایش خون دقیق تره

من کیست داشتم اصلا مثبت نشد

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
بی بی چکات بعد چند دقیقه مثبت میشن؟ اونی ک تو داروخانه بوده قطعا از بی بی چک چیزی نمیدونستع ک خط سف ...

روش زده بعده ۳ دقیقه ببینید نتیجه رو

بعده دو سه دقیقه اینجوری شد 

آره منم نمیدونم ولی یه خط کمرنگه مایل به سفید پایین افتاد یه خط پررنگه نصفه نیمه بالا

علائمت چی بود گلم؟

کیست من هموراژیک بود ساده ترین نوع کیست

درد شدید تخمدان چپ درحدی ک نمیتونستم تکون بخورم واژنمم تیر میکشید اینا علائم اصلی علائم پریودیم ک جدا بود پریودم نشدم تا امپول زدم ولی ی دوره ال دی خوردم خوب شدم

منم یه بار زدم مثبت بود آز دادم منفی شد

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
کیست من هموراژیک بود ساده ترین نوع کیست درد شدید تخمدان چپ درحدی ک نمیتونستم تکون بخورم واژنمم تیر ...

آهاان خب خداروشکر که رفع شده واسه شما..‌.

من ترشحاتم خیلی زیاد شده حدوده هفت هشت روزی هست

نوکه سینه هامم دوروزه شروع کرده به درد گرفتن

یه کوچولو هم تنگی نفس گرفتم

نمیدونم بخدا شایدم اینام علائمه چیزه دیگه ای باشن

آهاان خب خداروشکر که رفع شده واسه شما..‌. من ترشحاتم خیلی زیاد شده حدوده هفت هشت روزی هست نوکه سین ...

ازمایش رو روز چند تاخیررفتی؟

شاید زود رفتی عزیزم