2777
2789
عنوان

زندگی سگی

437 بازدید | 21 پست

نشریه «کریستین تودی» گزارش عجیبی از یک نوع زندگی جدید در انگلستان منتشر کرده است.

این نشریه نوشته:حداقل 10 هزار نفر در انگلستان نوعی زندگی جدید را انتخاب کردند؛زندگی سگی.

به نوشته این نشریه افرادی که زندگی سگی را انتخاب می کنند ظاهر و رفتارشان را شبیه سگ ها می کنند و خودشان را در اختیار دیگران قرار می دهند تا مانند سگها با آنها رفتار کنند

مریضن دست خودشون نیست💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه جور رفتار جنسیِ😷😷😷

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

این چیزهارو که می‌بینم از ته دلم خداروشکر میکنم که تو ایران زندگی میکنم و مسلمان هستم

از ته دل‌ها.....

وحشتناکه،وحشتناک....

فکر کن رفتی تو خیابون قدم بزنی حال و هوات عوض شه،همچین صحنه‌ای می‌بینی.....

چقدر پول میگیرن مگه ؟ ولی اینا چرت و پرته باور نکنین 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞
این چیزهارو که می‌بینم از ته دلم خداروشکر میکنم که تو ایران زندگی میکنم و مسلمان هستم از ته دل‌ها.. ...

من ايران نيستم تا حالام همچين چيزي نديدم خيلي نادره توي ايرانم هست شك نكن