2777
2789
عنوان

زندگی سگی

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 21 پست
من ايران نيستم تا حالام همچين چيزي نديدم خيلي نادره توي ايرانم هست شك نكن 

اگر باشه پشتِ صدتا پستو هست

و مخفیانه

درضمن اینکه شما ندیدی دلیل براین نیست که وجود نداره!

مگه شما در هر حال و هر زمانی همه جا هستی که ببینی چیزی‌رو؟!

این قضیه اگر در ایران هم باشه هم قانون ایران و هم فرهنگ و عرف ایران،نمی‌پذیره که این‌چیزا تو خیابون دیده بشه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر باشه پشتِ صدتا پستو هست و مخفیانه درضمن اینکه شما ندیدی دلیل براین نیست که وجود نداره! مگه شم ...

جامعه اين روزاي ايران خيلي بهتر نيست  شما تو خارج كشور راحت توي خيابون راه ميري هركس خود واقعيشه لازم نيست خودشو مخفي كنه اين يه مزيته تخم مرغ از داخل ميگنده تا نشكنه معلوم نيست چه بويي ميده اما سيب فسادش بيداست يه لكه خرابيو ميشه ديد و اصلاح كرد 

جامعه اين روزاي ايران خيلي بهتر نيست  شما تو خارج كشور راحت توي خيابون راه ميري هركس خود واقعيش ...

اگر از نظرتون تو یه جامعه هرکس خود واقعیش رو نشون بده،اون جامعه خوب و متمدن نشون داده میشه من دیگه حرفی باهاتون ندارم!

درضمن جامعه‌ی ایران به خاطر فرهنگ غنی و عرفش،این چیزا حتی تو خفا هم کمه

چون نظام عرفی و فرهنگیش کلا با غرب فرق میکنه

خیلی از چیزهایی که تو غرب عادی هستن برای ایرانی‌ها غیرعادی محسوب میشه

و خیلی از فرهنگ‌های ما برای اونا غیرعادی محسوب میشه

منظور اینکه بحث این نیست که اینکارا تو جامعه به صورت علنی انجام بشه یا در خفا

بحث این هست که نظام عرفی و فرهنگی ایران،کلا تحملِ اینجور چیزهارو نداره،چیزهایی که تو غرب خیلی راحت پذیرفتن

باید جمله‌مو اصلاح کنم

از ته دل خدارو شاکرم که تو کشوری زندگی میکنم که عرف و فرهنگش هرچیزی رو خوب نمیدونه و یکسری چارچوب برای خودش داره....

اگر از نظرتون تو یه جامعه هرکس خود واقعیش رو نشون بده،اون جامعه خوب و متمدن نشون داده میشه من دیگه ح ...

خود واقعي يعني ادمايي كه دروغ نميگند ريا نميكنن خود خودشونن صادق و مهربون شايد چون تا حالا خارج از ايران زندگي نكرديد متوجه نميشيد چه تفاوتي وجود داره هيج از خودتون پرسيديد چرا قشر تحصيلكرده ونخبه ها زندكي خارج از كشور با اين همه مضراتي كه در ذهن شماست انتخاب ميكنند؟اميدوارم زماني بياد كه ببينيد و تفاوت رو حس كنيد چون من نميتوانم چيزي رو براي شما توضيح بدم غرب چيزي نيست كه توي ذهنتونه اما خوب تا نبينيد باور نميكنيد چون صرفا به اخبار متكي هستيد در كل خوشبخت باشيد و خوشحالم از زندگي در كشورمون رضايت كامل داريد  

شايد چون تا حالا خارج از ايران زندگي نكرديد متوجه نميشيد چه تفاوتي وجود داره هيج از خودتون پرسيديد چ ...

بله من از وقتی یه قسمت از بفرمایید شام رو دیدم فهمیدم فرار بی‌مغزها از فرار مغزها بیشتر بوده!

داخل مملکت خودمون کم نیستن مغزها و نخبه‌هایی که هیچ کجای دنیارو با ایران عوض نمیکنن 

ممنونم عزیزم

بله من از وقتی یه قسمت از بفرمایید شام رو دیدم فهمیدم فرار بی‌مغزها از فرار مغزها بیشتر بوده! داخل ...

من هيج وقت وقتمو براي ديدن برنامه هايي كه جهت دار براي تخريب چهره ايران و ايرانيان طراحي شده تلف نميكنم براي همين اين برنامه يا اخبار و انتقاداتشون رو نگاه نميكنم قطعا كسي كه نخبه واقعي باشه اونقدر در جامعه جا افتاده كه نمياد براي هزار دلار ناقابل با كسي رقابت كنه چون درامد يه نيروي متخصص بسيار بيشتر از اين مبلغه اما اگه شما به همچين برنامه هايي براي شناخت نخبكان ايراني تكيه ميكنيد بايد بگم ديدكاه متفاوتي داريم بهتره بحث نكنيم فقط بهتون بگم طبقه مهاجران ايراني امريكايي اونقدر در جامعه امريكا موفق هستند كه هر سال ريس جمهوري امريكا عيد رو بهشون تبريك ميگه