2777
2789
خب حیوون به اون بزرگی گناه داره حالا به خاطر یه وعده شما نابود بشه به همین قزل راضی باش گلم

از موقعی که سریال جواهری در قصر رو میزاشت و گوشت نهنگ میپختن من بچه بودم یعنی از اون موقع حسرت به دلما مثل یه حسرت کودکی که با منه

I'm sorry, please forgive me, thank you, i love you 🙏🏻♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوردن گوشت نهنگ😐 به خدا اگه دروغ بگم  عجیب حسرت این یکی به دلمه

گفتی نهنگ یادم‌افتاد من حسرت خوردن گوشت اختاپوس رو دلم مونده حتی رفتم کیش متاسفانه نه تونستم حضوری به خدمتشون برسم و نه تونستم تستش کنم ببینم چجوریه🤩😍😍😋😋😋🤣🤣🤣

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
باید بعد ازدواج ورزش و ول نمیکردم ک ول کردمو الان خیلی پشیمونم ک چرا خونه نشینی و به باشگام ترجیح دا ...

به نظرت الان نمیتونی ادامه بدی؟! چی یا کی مانعت هست؟! 

دنیام=شوهرم+دخترم  
خب اونو که تجربه کردی عزیزم، یوقت ایی آدم دلش تنگ میشه واسه اون دوران ولی اون دورانم یه جاییش دیگه د ...

من دلم میخاد برگردم همه اشتباهاتمو جبران کنم و دیگ متاهل نشم کاش میشد مجردیم ب جهل و نادانی گذشت

عشق دوست دارم تجربه کنم اینکه یکی آدمو دوست داشته باشه چه جوریه😍 البته چیزای دیگه هم هست 😅

اگه مجردی تو انتخابت دقت کن، قبل از اون رو خودت کار کن و بالابردن قابلیت هات

دنیام=شوهرم+دخترم  
گفتی نهنگ یادم‌افتاد من حسرت خوردن گوشت اختاپوس رو دلم مونده حتی رفتم کیش متاسفانه نه تونستم حضوری ب ...

عزیزم اختاپوس خوشمزس خیلی ولی خب من دلم نمیاد بخورم ولی خیلی خوشمزس

I'm sorry, please forgive me, thank you, i love you 🙏🏻♥️
به نظرت الان نمیتونی ادامه بدی؟! چی یا کی مانعت هست؟! 

دقیقا منتظرم باشگاها باز بشه برم.تو خونه دوس ندارم ورزشو باید تو محیط قرار بگیرم.هیچکس مانعم نبود.جو گرفتم ک خونه دار شمو کیک و شیرینی درست کنم غذاهای خوشمزه و این کارا🤦‍♀️🤦‍♀️بعدم ک تنبل شدمو بخور بخواب.بعدشم ک چاقی.البته چون قبلش خیلی ورزش میکردمو لاغر بودم با ۱۰ کیلو بازم خیلی چاق نشدم اما دلم هیکل قبلمو میخواد

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏
دوست داشتم با عشق ازدواج کنم اما سنتی بود ...

عشق قبل از ازدواج شاید جذاب تر باشه ولی واقعا عشق بعد از ازدواج عمیق تره، اگر میتونی بوجود بیارید چون دوست داشتن مراقبت و رسیدگی و هر روز شارژ کردن میخواد

دنیام=شوهرم+دخترم  
عزیزم اختاپوس خوشمزس خیلی ولی خب من دلم نمیاد بخورم ولی خیلی خوشمزس

تا الان نخوردم ولی بشدت دوس دارم تجربه ش کنم.

باورت میشه همش پیجای دریایی رو فالو میکنم و با حسرت اون اختاپوسارو نگاه میکنم ک چقد لذیذن😅😅😅

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
اگه بخوام بهش فکر کنم خیلی چیزا به ذهنم میاد اما کلا سعی میکنم از همین که دارم حتی اگه کم باشه لذت ب ...

این عالیه عزیزم، ولی گاهی یچیز ایی تو دل آدما حسرت میشه که احتمال تجربه یا رسیدن بهش رو دارن، مثلا برای بعضی،  داشتن حتی یه جفت کفش تو یکجایی از زندگی، تلاش و خواستن میتونه آدمو به هرچی آرزوی محاله برسونه

دنیام=شوهرم+دخترم  
کارخوب. فوق لیسانس. روزی بدون استرس. بدون قرض. خنده پدرمادرم از ته دل. کارخوب پیدا کردن برادرام. خان ...

خیلی دور از دسترس نیستن اینا، یجا هایی تو زندگی اگه راهی پیدا نکردی باید یه راه بسازی، شما که تحصیلات عالی داری نقاط قوت رو بالا ببر، قدرت کلام، شاید مسیر درست رو هنوز پیدا نکردی، امیدوارم هرچه زودتر راهتون پیدا کنی🌼

دنیام=شوهرم+دخترم