2777
2789

زندگیه لاکچری

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید بعد ازدواج ورزش و ول نمیکردم ک ول کردمو الان خیلی پشیمونم ک چرا خونه نشینی و به باشگام ترجیح دادم.۱۰ کیلو چاق شدم.هنوووز حسرتش به دلم مونده

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏

عشق دوست دارم تجربه کنم اینکه یکی آدمو دوست داشته باشه چه جوریه😍

البته چیزای دیگه هم هست 😅

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       

دوست داشتم با عشق ازدواج کنم اما سنتی بود ...

تیکر تولد پسرمه.. واسه سلامتی خونوادم یه صلوات می‌فرستی ....خدایا هیچکس رو در حسرت مادرشدن نزار امین   من دوتا پسرام هدیه امام رضا هستن .عاشقتم امام رضا

اگه بخوام بهش فکر کنم خیلی چیزا به ذهنم میاد اما کلا سعی میکنم از همین که دارم حتی اگه کم باشه لذت ببرم. حالا دنیا مگه چند روزه من بخوام حرص بخورم که در گذشته چی شد چی نشد الان چی دارن چی ندارم. من معلوم نیست فردا زنده ام یا نه. ترجیح میدم روزی که حتی نمیدونم فردا چی میشه رو با حداقل ترین چیزها هم لذت ببرم. جدای از این افکار مزاحم  

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
خوردن گوشت نهنگ😐 به خدا اگه دروغ بگم  عجیب حسرت این یکی به دلمه

خب حیوون به اون بزرگی گناه داره حالا به خاطر یه وعده شما نابود بشه به همین قزل راضی باش گلم

دنیام=شوهرم+دخترم