موضوع از این قراره که یه خانم کرمانشاهی به اسم تجارت پول زیادی از مردم جمع کرده با وعده سود کلان و الان چند روزه که غیبش زده لطفا هر کدوم اطلاعاتی در این زمینه دارید همچین چیزی شنیدید ما رو هم در جریان بزارید .
کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤ من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
عزیزم این خانوم پولتون برده شما نمیتونید شکایت کنید چون به جرم نزول و ربا خودتون گیر میفتین فدات من کرمانشاهی نیستم ولی شنیدم این ماجرا رو خدا لعنتش کنه پیگیر شین ان شالله مالتون برگرده
زبان را مگردان به عیب کسان که خود عیب داری ومردم زبان خدا یک علی داشت. الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد ! پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
من چن سال پیس رفتم خودش دستگاه سونو دااشت و هیچ پولی درازاش دریافت نکرد اون موقع، اما امسال تهران رفتم پیش یکی خودش سونو داشت صدتومنم بجز ویزیت پول سونوشو گرفت